Szczęka do regeneracji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Szczęka do regeneracji.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za efekty dźwiękowe.
Miałem kiedyś kolegę który idąc po ciemku w garażu potknął się jakieś chuj wie co. Leci do przodu i wtedy przychodzi myśl " kanał został otwarty!". Ile miał sił wybił się do przodu. Problem w tym, że pojebał mu się dystans bo był daleko przed kanałem a po wybiciu do przodu trafił prosto do niego. Do dziś nie może podnieść ręki powyżej ramienia.
Miałem kiedyś kolegę który idąc po ciemku w garażu potknął się jakieś chuj wie co. Leci do przodu i wtedy przychodzi myśl " kanał został otwarty!". Ile miał sił wybił się do przodu. Problem w tym, że pojebał mu się dystans bo był daleko przed kanałem a po wybiciu do przodu trafił prosto do niego. Do dziś nie może podnieść ręki powyżej ramienia.
Wchodzi facet do kanału i koniec kawału.
Chyba jakiś nowy mechanik we warsztacie, nie ogarnął jeszcze co gdzie jest
Pajan napisał/a:
Syf zajebisty w warsztacie.
Ty chyba syfu w warsztacie nie widziałeś Ale mechanior dupa. Nie przechodzi się nad kanałem
Co tam syf. Gorzej że nie ma kalendarza z 2008 roku z nagimi laseczkami, zupełny brak profesjonalizmu i wyczucia stylu
kurwa kanl ogolnie jest zajebista pulapka mam taki u siebie w robocie i tak wjebalem sie raz do srodka bez zlaman ale plecy i bark obite jak bys nie uwazal i tak predzej czy puzniej wpierdolisz sie do srodka
michal190386 napisał/a:
kurwa kanl ogolnie jest zajebista pulapka mam taki u siebie w robocie i tak wjebalem sie raz do srodka bez zlaman ale plecy i bark obite jak bys nie uwazal i tak predzej czy puzniej wpierdolisz sie do srodka
To musisz być nieźle kurwa ślepy, albo niedojebany, obstawiam to drugie.
michal190386 napisał/a:
Kapiii123 napisał/a:
To musisz być nieźle kurwa ślepy, albo niedojebany, obstawiam to drugie.
Definitywnie niedojebany- no bo kto normalny "zjada" litery", pisze bez znaków interpunkcyjnych, robi błędy i ich nie poprawia, mimo że system je sygnalizuje?!
Też kiedyś wpadłam do takiego kanału. Bolało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów