Edit:
Czyli to tak wyglądał ostatni dzień Norka w pracy.
Gość miał niezłego pecha, ale cymbał z auta chciał sobie po prostu przejechać po otwartej kratce
@up
Norek to polski odpowiednik Barneya Rubble, osadzony w uniwersum ML
pecha to mieli jego starzy że takiego kretyna spłodzili, jak by kretyn zabezpieczył otwarta studzienkę to by mu gęby nie obiło, wystarczy że siedziała w tym samochodzie laska 1,55 m w kapeluszu i gówno zobaczyła a nie otwartą studzienkę, zresztą kto jeździ po drodze i się rozgląda za otwartymi studzienkami. Dobrze tak idiocie.
kto to jest norek ?
to taki polski łysy z Brazzers
Trzeba być upośledzonym, aby z kontekstu nie zrozumieć, że chodziło o słowo "wskoczył". Ot, literkę za lekko kliknąłem.
Polecam taką specjalną maść. Aplikować i wcierać, aplikować i cierać... aż do uzyskania efektu.
Swoją drogą patrząc po ortografii i interpunkcji w twoich ostatnich postach zalatuje tu niezłą hipokryzją.
Trzeba być upośledzonym, aby z kontekstu nie zrozumieć, że chodziło o słowo "wskoczył". Ot, literkę za lekko kliknąłem.
Polecam taką specjalną maść. Aplikować i wcierać, aplikować i cierać... aż do uzyskania efektu.
Swoją drogą patrząc po ortografii i interpunkcji w twoich ostatnich postach zalatuje tu niezłą hipokryzją.
A co to znaczy cierać? Może sam zacznij używać jakiejś maści? Będe się przypierdalal, bo mnie to razi. A od mojej składni się odjeb.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów