📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chyba będzie warn za brak opisu
Jak ja kocham mamę. Napierdoli Ci do kanapki do szkoły szynki konserwowej z tesco, bo nikt nie chce w domu jeść. I tu apel do wszystkich mam: zastanówcie się dlaczego nikt nie chce jej jeść!!??
a Ty to wpakuj do ust! Uo-o!
Jebane lenie pierdolone. Żeby własna matka Wam chuje kanapki do gimnazjum/liceum robiła... Ja pierdole.
American Sandwitch II: Breakfast at School
Patrząc na coraz niższy poziom wypowiedzi i postów na tym portalu mogę stwierdzić, że to chyba jedyne, co większość z was porucha.
kondzio1c napisał/a:
Cipkowa kanapka
Musisz być na prawdę sprawgniony kobiety, że masz takie skojarzenia. Czas na inicjację seksualną!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów