- Poproszę bilety do kontroli.
- Weź spierdalaj! - reagują szalikowcy.
Kanar daje sobie spokój, podchodzi do staruszka i prosi o bilet. Na to staruszek:
- Nie słyszał pan, co koledzy powiedzieli?
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
BongMan... nie wiem dlaczego cały czas karmisz hejterów :/Sam wiesz ,że większość twoich kawałów jest po prostu lipna.Dzięki temu pod każdym twoim tematem robi sie piekło, gdzie więcej jest komentarzy niż piw...Swoją drogą to odstrasza potencjalnych użytkowników.Wchodzi taki typek,patrzy na pierwszy lepszy dowcip z głownej i od razu robi leave ze strony.
Ten post nie ma na celu Cię obrazić.Przemyśl to plix.
BongMan... nie wiem dlaczego cały czas karmisz hejterów :/Sam wiesz ,że większość twoich kawałów jest po prostu lipna.Dzięki temu pod każdym twoim tematem robi sie piekło, gdzie więcej jest komentarzy niż piw...Swoją drogą to odstrasza potencjalnych użytkowników.Wchodzi taki typek,patrzy na pierwszy lepszy dowcip z głownej i od razu robi leave ze strony.
W tramwaju kanar podchodzi do grupy szalikowców i mówi:
- Poproszę bilety do kontroli.
- Weź spierdalaj! - reagują szalikowcy.
Kanar daje sobie spokój, podchodzi do staruszka i prosi o bilet. Na to staruszek:
- Nie słyszał pan, co koledzy powiedzieli?
a ja powiem ze z nim bym sie najebał, poznał chłopa, niektóre kawaly sa chujowe, ale ma charakter nie przejmuje sie piskami cipek waszych...