Widzę, że patologia rodzi patologię... Prawo jest proste i logiczne, jeżeli chciał wymierzyć sprawiedliwość mógł poczekać z policją, a nie sam czekał i się mścił jak obłąkany psychicznie na 15 latku. Wiec proszę nie piernicz mi tu... Czy to normalne ze kanar psika gazem po oczach bo ktoś nie ma biletu? Regulamin mówi, że ma wystawić mandat a nie psikać gazem. Naprawdę jesteś tak upośledzony? Trochę cywilizacji nie zaszkodzi... Neandertalczyku.
To wytłumacz mi "O Cywilizowany" co w sumie kanar może zrobić bandzie gnojków które tak naprawdę są bezkarne bo prawo ich jeszcze nie obowiązuje? I co by im policja zrobiła? Gnojki by spiepszyly za nim zdążyli by dojechać. Zakładając ze jednak udało by się im przyjechać na czas to w najgorszym wypadku skończy się to kuratorem. I co z tego? Jeden wielki chuj bo gówniarz będzie miał to w dupie, a tylko jego rodzice dostana po dupie z tego powodu. Nie dziwie się człowiekowi ze się wkurwił. Mało to teraz słychać o "wyczynach" nastolatków? Gwałty, rozboje, kradzieże i morderstwa. Niedługo dojdzie do tego ze ludzie będą bali się wychodzić na ulice bo zgraja nastolatków będzie terroryzować okolice. Wiec powiedz mi gdzie jest kurwa twoje prawo jamochłonie?
We are guardians. Guardians of Asgaard...1"Zdaje sobie sprawę, że czasami się nie da. Ale jak chcesz się wyżyć to możesz komuś przypierdolić (albo sobie worek kupić, choć każdy sadysta wie, że to nie działa tak samo ), a nie dziecku które prawdę mówiąc gówno Ci może"
2"Ktoś dzieciaka musi nauczyć szacunku, ale od tego nie jest obcy facet z gazem, ot co"
Z 2 jak najbardziej się zgodzę. Teraz to podwórko wychowuje takie "dzieci" (o ile w ogolę można je tak nazwać), a rodzice jeżeli nie chcą przykuć dzieciaka do kaloryfera to maja niewielki wpływ na jego wychowanie. Ale z 1 się nie zgodzę. Było sporo historii w którym ofiarami nastolatków byli właśnie dorośli ludzie (jak np: dwóch 13 latków porąbało faceta po 40 bo chcieli zobaczyć ludzkie zwłoki i co jest w środku. I nie wmówisz mi ze to zwykła "ciekawość świata"). Jak to mówią i Herkules dupa kiedy ludzi kupa.
Jeśliś niepełnoletni to się nie wypowiadaj! przeżyłem to, przemyślałem to, widziałem to. Po prostu spadaj.biogosy, O dziwo staram się być uczciwym obywatelem i zawsze mam bilet. Jak nie mam kasy to idę z buta albo zostaje w domu żeby mi później żaden prostak twojego pokroju nie wmawiał cudów na kiju. Co do twojej opinii to albo masz za mało lat albo jesteś za głupi. Bo to ze nie dostrzegasz tego co się w około dzieje i usprawiedliwiasz "niewinne dzieciaczki" to jedno a to ze uważasz człowieka, który wybrał bardziej humanitarna opcje "interwencji" na gówniarzu (bo zamiast połamać mu ręce czy pobić obezwładnił go) za psychola to drugie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów