Głos oddany, frekwencja +1.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Głos oddany, frekwencja +1.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alloc napisał/a:
Co sie napinacie? To jest pierwsza tura i kazdy ma prawo oddac glos na kogo chce. Jeśli ktoś nie odnalazl swego kandydata to lepiej wrzucic pusty glos i pokazac, ze sie bylo na wyborach ale nie mialo sie kogo wybrac.
Druga tura jest od wyboru "mniejszego zła".
A że głosowanie to obowiązek obywatelski i trzeba być konsekwentnym, a żaden figurant wśród kandydatów nie zdobył mego serca ni rozumu.
edit: Taaa, pozdrowienia dla ~Cthulhu
gratulacje, ktos z komisji mogl pierdyknac iksa na swojego kandydata dodatkowy raz. i nie pierdolcie, ze tak nie robia... bronek sie ucieszy zapewne
pio napisał/a:
gratulacje, ktos z komisji mogl pierdyknac iksa na swojego kandydata dodatkowy raz. i nie pierdolcie, ze tak nie robia... bronek sie ucieszy zapewne
Ten głos jest już nie ważny PIS'owksi obciągaczu
Rhox napisał/a:
Możesz kreślić po kartce ile wlezie. I jeśli walniesz krzyżyk przy jakimś kandydacie według zasad głosowania i narysujesz 100 chuji na kartce to muszą ten głos policzyć.
Przynajmniej tak gdzieś to zasłyszałem od kogoś.
Rhox napisał/a:
ten glos jest wazny, dlaczego masz napisane pare postow nad tym, a do pisu mam napewno dalej od Ciebie PO'paprana kurewko ;*
glosowanie na Wielka Dwojke (moze i trojke, choc tamten trzeci zdaje sie w te pierdoly serio wierzyc) mija sie z celem, oni niczym sie nie roznia. wylacz TVN, czy TVP, co tam ogladasz, odloz Rzepe, czy Wybiórczą, co tam czytasz i pomysl, nie boli. Aha- daleko mi rowniez do korwinowskiej sekty internetowej
PinkRose napisał/a:
Możesz kreślić po kartce ile wlezie. I jeśli walniesz krzyżyk przy jakimś kandydacie według zasad głosowania i narysujesz 100 chuji na kartce to muszą ten głos policzyć.
Przynajmniej tak gdzieś to zasłyszałem od kogoś.
Aż sprawdzę, bo w sumie napisałem post a nie sprawdziłem tych informacji.
Dżizas.... jesli nie zaznaczyłeś nikogo na karcie to każdy kiep z komisji, który ta karte weźmie do ręki może postawić krzyzyk gdzie chce i odda głos za Ciebie. Dopisanie kandydata nic nie daje. Chyba tylko skeślenie kilku kandydatów czyni głos nieważnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów