Głos oddany, frekwencja +1.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Głos oddany, frekwencja +1.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[x] - Franz!
a tak btw : zamiast nie isc do wyborow to isc oddac glos;) chocby na kubisa puchatka:P
a tak btw : zamiast nie isc do wyborow to isc oddac glos;) chocby na kubisa puchatka:P
Komorowski Bronisław Maria, no kurwa myślałem że tylko Rokita tak ma.
@mariusz
jezeli to twoja karta -> brawo, przynajmniej chociaz glos jednego idioty bedzie niewazny
jezeli to twoja karta -> brawo, przynajmniej chociaz glos jednego idioty bedzie niewazny
nie Filip, to nie moja karta, znalazłem gdzieś na internetach.
Antek_amb napisał/a:
lepiej niech wygra marionetka bez zdania
nie wygra,zdobył tylko 13% i nie wszedł do drugiej tury
Co sie napinacie? To jest pierwsza tura i kazdy ma prawo oddac glos na kogo chce. Jeśli ktoś nie odnalazl swego kandydata to lepiej wrzucic pusty glos i pokazac, ze sie bylo na wyborach ale nie mialo sie kogo wybrac.
Druga tura jest od wyboru "mniejszego zła".
Druga tura jest od wyboru "mniejszego zła".
jesli kazdy idiota zrobi sobie jaja w pierwszej turze to sie moze okazac ze jakis idiota wlasnie w pierwszej turze moze wygrac
mackie napisał/a:
jak kaczka wygra jednym głosem będzie na ciebie durniu
nie da się wygrać jednym głosem durniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów