📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lepszy niż Szpak, a ten Ralph Kaminski to gitare moze za nim nosić
Ralph to może mu mikrofon łykać
WhiteForce napisał/a:
Lepszy niż Szpak, a ten Ralph Kaminski to gitare moze za nim nosić
na chuj mu ten wąs? jakby mi takie gówno wpadło do jedzenia to bym się zrzygał
markop4321 napisał/a:
szlagier na eurowizje 2024
Brzozowski to mógłby dziadkowi pałę opierdalać.
Lepsza taka reklama niż ten wyjebany zajebany media ekspert. Chuj!
Ps: moderacja o chuj wam chodzi, że usunęliście tamten temat, a w tym skasowaliscie komentarz o tym mówiący? Jakiś kurwa spisek?
Ps: moderacja o chuj wam chodzi, że usunęliście tamten temat, a w tym skasowaliscie komentarz o tym mówiący? Jakiś kurwa spisek?
Batman_ napisał/a:
Mój też usunęli, i nikt nawet nie raczył wytłumaczyć chociaż w trzech słowach, dlaczego. Nikt się też nie podpisał w wiadomości informującej mnie o tym... naprawdę dziwna sprawa.
Naprawde wielkie dno jesli komus podoba sie brzdekajacy menel. Zal mi was.
Widzę że gimby nie znają. Przecież to jest słynny "Warszawiak z Krasina"
Na YT jest sporo jego perełek
Na YT jest sporo jego perełek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów