Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dużo filmików z upadkami motocyklistów.
Moja rada dla tzw. motop🤬deczek: weźcie przykład z Polaków, rozkręćcie akcję "Respect us" (hasztag: #respectus)
a Świat oraz internety będą was szanować
Moja rada dla tzw. motop🤬deczek: weźcie przykład z Polaków, rozkręćcie akcję "Respect us" (hasztag: #respectus)
a Świat oraz internety będą was szanować
ej dobra, ale jak tam kogoś wyprzedzić jak wszędzie tak ciasno? Trza przelecieć nad?
Gdyby ludzie używali motocykli tylko w ten sposób to świat byłby lepszym miejscem

Co on tak trzęsie tą kamerą, nie wiedział, że my potem będziemy to oglądali?Ci w Indiach pod ciężarówkami już dawno się ogarneli z przekazem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie