📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@UP
Nie rozumiem tu czegoś, wiem że KB jest zajebisty ale jak mam chęć oglądać całe odcinki to wchodze na YT i ogladam, bo szkoda tu miejsca na kreskówki każdy chyba wie ooccbb . Ale piwko postawie
To generalnie masz youtube i caly internet i jak Ci sie nie podoba to wez spierdalaj..
Nie rozumiem tu czegoś, wiem że KB jest zajebisty ale jak mam chęć oglądać całe odcinki to wchodze na YT i ogladam, bo szkoda tu miejsca na kreskówki każdy chyba wie ooccbb . Ale piwko postawie
To generalnie masz youtube i caly internet i jak Ci sie nie podoba to wez spierdalaj..
Łęcina robi remont.
Konkurencji miękną rury, jak łęcina kładzie glazury
I wersja młodzieżowa : nie ma chu*a na glazury bogunia.
Konkurencji miękną rury, jak łęcina kładzie glazury
I wersja młodzieżowa : nie ma chu*a na glazury bogunia.

zaraz kurwa zrobią parodie jak to na sadolu nakurwiacie po xxxx razy tym samym...ale masz piwo znaj moje dobre serce

polecam caly odcinek,kawał dobrej roboty

@up raczej film
Wez dobrze poszukaj na drugi raz a nie wrzucasz enty raz to co juz bylo
a wystarczyło wpisać w wyszukiwarce "kapitan bomba", naprawdę wiele zachodu...
http://www.sadistic.pl/kapitan-bomba-chorazy-rozbil-czolg-w-wersji-git-vt168760.htm?highlight=kapitan+bomba
http://www.sadistic.pl/kapitan-bomba-chorazy-rozbil-czolg-w-wersji-git-vt168760.htm?highlight=kapitan+bomba
dlaczego jeszcze nie wrzuciłeś 130 innych odcinków?
do roboty, piwa same się nie nabiją!!!
do roboty, piwa same się nie nabiją!!!

Kolejny wykurwisty odcinek
BONUS:
Kapitan Bomba - Zemsta Faraona (Full HD, "pełnymetraż", bez cenzury)
Link YT:
watch?v=HJHxU_QPD5c

BONUS:
Kapitan Bomba - Zemsta Faraona (Full HD, "pełnymetraż", bez cenzury)
Link YT:
watch?v=HJHxU_QPD5c

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów