📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zbiorczy jest na to sadistic.pl/kapitan-bomba-zbiorczy-vt49301.htm
Bambi~ napisał/a:
Rozrywka dla ograniczonych umysłowo
bo ten dowcip trzeba jeszcze rozumieć po wpisie wnoszę ze należysz do tej grupy frustratów którzy nie posiadają tej zdolności szkoda:/
Nie rozumiem tu czegoś, wiem że KB jest zajebisty ale jak mam chęć oglądać całe odcinki to wchodze na YT i ogladam, bo szkoda tu miejsca na kreskówki każdy chyba wie ooccbb . Ale piwko postawie
A jak ktoś nie ma You Tube? to co?
Nie ma czasami zbiorczego na Kapitana Bombę? Zaczyna się podobnie jak z Maxem Kolanko...
@casimus trzymaj youtube.com/ korzystaj z mojego
Takie pytanko z ciekawości: jest zbiorczy na Kapitana Bombe, to po chuja tu wrzucasz?
(modzi lecą w chuja, bo tam nie przerzucają, a wg regulaminu który sami wymyślili powinni: przypominają mi posłów=ustanawiają przepisy które i tak mają w dupie)
Jak ktoś chce oglądnąć to wejdzie na yt i ma jakość hd, ładnie se ogląda.
Tobie tak bardzo zależy na piwach?
Żeby to był nowy odcinek, ale on jest stary to raz, dwa średni, są lepsze.
Jebać Cwaniactwo na 100%
(modzi lecą w chuja, bo tam nie przerzucają, a wg regulaminu który sami wymyślili powinni: przypominają mi posłów=ustanawiają przepisy które i tak mają w dupie)
Jak ktoś chce oglądnąć to wejdzie na yt i ma jakość hd, ładnie se ogląda.
Tobie tak bardzo zależy na piwach?
Żeby to był nowy odcinek, ale on jest stary to raz, dwa średni, są lepsze.
Jebać Cwaniactwo na 100%
nie wiem ktory to juz z koleji odcinek KB. Teraz wszyscy beda wrzucac KB zeby piwa zarazbiac gdyby to byl jeszcze jakis nowy odcinek to rozumiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów