📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś mi się wydaje ze chujowo tagujesz
Lobo24 napisał/a:
"Łódź rozjebana w drobny mak."
A jak Warszawa? Broni się jeszcze?
Zejdź z Warszawy, tam do walki staneli ludzie z jajami i patrioci
Niezwyciężony napisał/a:
Coś mi się wydaje ze chujowo tagujesz
Być może ale mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź bo nie wiem w jaki sposób udowadniają to te obrazki. Jeśli masz rację to chętnie zastosuję się do dobrej rady.
Barnellini napisał/a:
Być może ale mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź bo nie wiem w jaki sposób udowadniają to te obrazki. Jeśli masz rację to chętnie zastosuję się do dobrej rady.
No jeżeli klikasz w tag i jest tylko twój materiał na stronie to znaczy ze źle sformułowałeś tag
Bo to nie jest jedyny materiał z motorówką na sadolu więc powinny wyskakiwać inne
Po prostu później ciężko jest znaleźć dubla
Niezwyciężony napisał/a:
No jeżeli klikasz w tag i jest tylko twój materiał na stronie to znaczy ze źle sformułowałeś tag
a to nie jest jedyny materiał z motorówko na sadolu
To może inni sformułowali źle tag. Postaram się poprawić. Dorzuciłem dwa, może pomoże
Barnellini napisał/a:
To może inni sformułowali źle tag. Postaram się poprawić. Dorzuciłem dwa, może pomoże
Pralpunkt napisał/a:
Zejdź z Warszawy, tam do walki staneli ludzie z jajami i patrioc
Nie zesraj się...
Lobo24 napisał/a:
"Łódź rozjebana w drobny mak."
A jak Warszawa? Broni się jeszcze?
wyp.....do widzenia
ruski chujku
Pralpunkt napisał/a:
Zejdź z Warszawy, tam do walki staneli ludzie z jajami i patrioci
Kurwa.. Mam nadzieję że to troll... Warszawscy partyzanci "PATRYOCI" kurwa.... Większość z tych walczących to była jebana dzieciarnia po 16-18 lat, doprowadzili tylko do rozjebania stolicy w 2 miesiące. Zabytki, dzieła sztuki, ludzkie życie poszło w pizdu bo niedojeby z IQ ameby myślało że są kurwa nieśmiertelni i w paru uzbrojonych cywili rozjebią wyszkolony wermacht.
Tej utor ty jestes normalny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów