Per Aspera Ad AstraJak Tusk łaził z flagą Unii tak głęboko w dupie że mu gardłem wystawała to każdy go podziwiał bo światowy człowiek, postępowy, proeuropejski. Lepszy Kaczyński w sztormiaku Polski niż przydupas poprawności politycznej bez własnego zdania tylko żeby innym dogodzic
To niech założy sobie jeszcze gacie w barwy narodowe, będziesz miał gdzie całować swojego bożka.
Dla mnie godło i barwy powinny wymagać szacunku. Ale z wiarą się nie dyskutuje.
oho bóldupienie już jest Wstawić Wam Kapitana Żoliborza a już dyskusja czy lepszy PiS czy PO. Wy serio dostrzegacie jakąś większą różnicę między tymi partiami?
Jak Tusk łaził z flagą Unii tak głęboko w dupie że mu gardłem wystawała to każdy go podziwiał bo światowy człowiek, postępowy, proeuropejski. Lepszy Kaczyński w sztormiaku Polski niż przydupas poprawności politycznej bez własnego zdania tylko żeby innym dogodzic
Lepszy ten złodziej przy korycie niż tamten złodziej przy korycie, no kurwa
PS.
Coś ci zwisa na avatarze, przykleiłeś sobie? Jesteś transwestytą?
Jak Tusk łaził z flagą Unii tak głęboko w dupie że mu gardłem wystawała to każdy go podziwiał bo światowy człowiek, postępowy, proeuropejski. Lepszy Kaczyński w sztormiaku Polski niż przydupas poprawności politycznej bez własnego zdania tylko żeby innym dogodzic
Typowy debil, "myślący" w najprostszych kategoriach. Jak się skrytykuje PiS(głównie słusznie) - trzeba dowalić coś o PO. Jak się skrytykuje Kaczyńskiego(też głównie słusznie) - trzeba dowalić o Tusku!
Ej, wiesz co? Teraz za sznurki pociąga Kaczyński, więc wiesz gdzie mamy tego cholernego Tuska?!
Typowy debil, "myślący" w najprostszych kategoriach. Jak się skrytykuje PiS(głównie słusznie) - trzeba dowalić coś o PO. Jak się skrytykuje Kaczyńskiego(też głównie słusznie) - trzeba dowalić o Tusku!
Ej, wiesz co? Teraz za sznurki pociąga Kaczyński, więc wiesz gdzie mamy tego cholernego Tuska?!
Typowy debil pisze o kims ze jest debilem i ma debilne wytłumaczenie
Lepszy ten złodziej przy korycie niż tamten złodziej przy korycie, no kurwa
PS.
Coś ci zwisa na avatarze, przykleiłeś sobie? Jesteś transwestytą?
Patrz na swój, moj przynajmniej prawdziwy a ty co wstydzisz sie pokazac? co te mutacje genetyczną mogą zrobic co nie ?
To niech założy sobie jeszcze gacie w barwy narodowe, będziesz miał gdzie całować swojego bożka.
Dla mnie godło i barwy powinny wymagać szacunku. Ale z wiarą się nie dyskutuje.
nie jest moim bożkiem, tylko fakt jest taki ze stosuje sie różne standardy , ja nie widze nic złego w noszeniu barw narodowych nawet majtki , tak robią prezydenci usa np ale wtedy to jest ok
No i jeżeli Twoja reakcja na całkiem pocieszne, niegroźne śmieszkowanie z prezesa jest zawistne "a bo Tusek" i "wina Tuska", no to sorry, ale przedstawiasz się jako tempy wyznawca, albo pożyteczny idiota z ramienia PiS.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów