18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Kapusta
kikimor • 2012-08-20, 21:02
Skaczą baby w robocie i ubijają kapustę dupami.
Nagle jedna podchodzi do kierownika i mówi:
- szefie ja dziś nie mogę ubijać,
- a to czemu
- bo mam okres
- to do ćwikły.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
push3k 2012-08-20, 21:35
"ubijają kapustę dupami"
Jak chodziłem do gimnazjum czy co to tam wtedy było to kawały takie jak te i inne pokroju "skąd wraca kurwa z wiadrami spermy..." królowały. Na szczęście to było ponad 10 lat temu i mnie te gówniarskie dowcipy od dawna nie bawią.

Niech sobie gimbaza zrobi temat na drętwe kawały, a nie wrzucają tego do poczekalni.
Zgłoś
P................n 2012-08-20, 22:19 10
push3k napisał/a:

Jak chodziłem do gimnazjum czy co to tam wtedy było (...) Na szczęście to było ponad 10 lat temu .

Albo chodziłeś do gimnazjum mając 18-19 lat, albo Twoje <ponad> = 4 lata.
Zgłoś
maly88 2012-08-20, 22:28 8
A tak poza tym z tego co pamiętam to 14 lat temu nie było jeszcze gimnazjum.
Zgłoś
P................n 2012-08-20, 22:33 1
maly88 napisał/a:

A tak poza tym z tego co pamiętam to 14 lat temu nie było jeszcze gimnazjum.

Gimnazja w Polsce pojawiły się (a właściwie to wróciły do łask po długoletniej przerwie) 13 lat temu
Zgłoś
nuker92 2012-08-20, 22:46
może chciał powiedzieć, że w 7 albo 8 klasie podstawówki
Zgłoś
kikimor 2012-08-20, 23:00 4
stare, dobre i chuj, a tak w ogóle to z lat 80 -tych

a dokładnie stąd
Zgłoś
N................J 2012-08-20, 23:16
@up gdzieś mam tą książkę Ale w częściach, musiałabym poszukać bo ze starości się podarła
Zgłoś
push3k 2012-08-21, 10:20
nuker92 napisał/a:

może chciał powiedzieć, że w 7 albo 8 klasie podstawówki

Proste "co to tam wtedy było" oraz "ponad" niby jasne, ale widać prostej aluzji nie wszyscy potrafią zrozumieć. Do gimnazjum owszem nie chodziłem, ale pisałem, bo to ten sam wiek.
Zgłoś
sad 2012-08-22, 0:23 1
No i skąd ta kurwa wraca ?
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-25, 18:34
@sad, z płukania żołądka.

Post mortem per rectum
Zgłoś
qulanogilewej 2015-10-15, 20:20
up z wycieczki
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów