Nie stację telewizyjną powinni sądzić, tylko jego. Powinien iść siedzieć. Choćby na parę miesięcy. Celebryta, do tego taki cwaniaczek, który znieważył symbole narodowe - tak by mu dupsko zjechali, że przez rok by nie usiadł.
Nie BongMan nie masz tak do końca racji , zgadzam się że powinni sądzić wojewódzkiego ale też tvn powinien beknąć za ten jego wybryk . Jako jego pracodawca są współodpowiedzialni i dlatego zostali ukarani .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Znieważanie symboli narodowych to przestępstwo, które jest wymienione w kodeksie karnym. Ktoś ci matkę zamorduje, morderstwo jest przestępstwem, a debil twojego pokroju powie, że to "gest wyjęty kontekstu" i żeby sprawcy nie karać. Kurwa, imbecyl skończony.
Znieważanie symboli narodowych to przestępstwo, które jest wymienione w kodeksie karnym. Ktoś ci matkę zamorduje, morderstwo jest przestępstwem, a debil twojego pokroju powie, że to "gest wyjęty kontekstu" i żeby sprawcy nie karać. Kurwa, imbecyl skończony.
Ale ci wyprali mózg! Porównujesz człowieka do jakiejś kilkukolorowej szmaty?? A jakby na tej 'świętej' fladze postawił niebieską kropkę to już by nie był 'cudowny' symbol narodowy, choć nie różniłby się prawie niczym. Dalej byłby to kawałek bawełny. NIC WIĘCEJ.
Ale ci wyprali mózg! Porównujesz człowieka do jakiejś kilkukolorowej szmaty?? A jakby na tej 'świętej' fladze postawił niebieską kropkę to już by nie był 'cudowny' symbol narodowy, choć nie różniłby się prawie niczym. Dalej byłby to kawałek bawełny. NIC WIĘCEJ.
Idąc tym tokiem rozumowania. Są takie papierki z portretem króla, znakiem wodnym i jakimiś tam cyferkami. To tylko kawałek papieru. NIC WIĘCEJ. Jeśli masz jakieś, to rozdaj je ludziom, albo najlepiej wyślij do mnie.
Kurde, z tymi debilami trzeba gadać jak z dziećmi, na przykładach, bo inaczej nie dociera...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów