telewizja TVN zapłaci pół miliona złotych kary za znieważenie Polskiej flagi na swojej antenie w programie Kuby Wojewódzkiego. Moim skromnym zdaniem kara jest zbyt mała jak ta telewizję o tak wielkim zasięgu, POZDRO SADOLE
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
BongMan napisał/a:
Idąc tym tokiem rozumowania. Są takie papierki z portretem króla, znakiem wodnym i jakimiś tam cyferkami. To tylko kawałek papieru. NIC WIĘCEJ. Jeśli masz jakieś, to rozdaj je ludziom, albo najlepiej wyślij do mnie.
Kurde, z tymi debilami trzeba gadać jak z dziećmi, na przykładach, bo inaczej nie dociera...
BongMan cóż, a najgorsze jest to, że większość wyborców to takie debile. Nie dość że mają w dupie patriotyzm i symbole narodowe (pamiętna akcja Ożeu Mosze) i dla nich nie różni się niczym biało-czerwona flaga od różowej z orzełkiem i nasranym gównem, to jeszcze ci debile nabierają się na zwykłe obietnice POPiSów, które tylko zmieniają stołki po sobie nawzajem.
Japierdole...
@up nie żebym się czepiał, ale w rubryce "skąd" nie masz napisane "Z Polski", czy z jakiegoś polskiego miasta... ale trochę coś innego Panie Patrioto.
O kurwa, ile idiotów tutaj. Kto jest od tego, by decydować co możesz łaskawie zrobić? Stało się coś? Moim zdaniem wolność słowa i wypowiedzi powinna również zezwalać na takie rzeczy. To tylko kawałek patyka z materiałem. Ogarnijcie się popierdoleńcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów