Następnym razem nie ukradną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z tego co mi wiadomo to kolesie zajebali kilka telefonów w sali treningowej kickboxerów.
i tak jeszcze dostali demokratyczny wpierdol.
i tak jeszcze dostali demokratyczny wpierdol.
Ciekawy sposób wymierzania kary, aczkolwiek nie dostali mocno wpierdol, szczególnie ten drugi
Kraść telefony kickboxerom, tylko złodziej może być tak zjebany żeby takie coś zrobić.
Akcja właściwa w 2:56
pamiętam głośno o tym było w gdańsku, lata jakoś 2000 /2001 klub sportowy stoczniowiec w gdańsku , w budynku stoczni zadupie totalne . Wiadukt prowadzący nad torami SKM(szybka kolej miejska) grupa dresów , stan wskazujący na spożycie.Na przeciw idzie 3 chłopaczków waga 70-80 wzrost 165-70.No ogólnie na ich widok mało kto by się przestraszył. No i dresy spruta , wyzwiska cioty, geje itp. Nadmieniam ,że chłopaki w rękach torby treningowe i maszerują na przystanek. No i dalej kurwy,chuje itp. i wyskakiwać z telefonów. Ponoć dostali tak sromotny wpierdol , że paru jeszcze tego samego wieczora musiało udać się do szpitala w celu złożenia szczęki , bądź żeber.Okazało się , że z treningu wracało dwóch trenerów (boks i kickboxing). Sama sytuacja nie jest jakoś wyjątkowa na tamte czasy , ale najśmieszniejsze jest to , że sprawa zakończyła się w sądzie i chłopacy wracający z treningu dostali jakieś tam wyroki w zawieszeniu za pobicie i uszkodzenie ciała.
a myślałem że dresiarze to kozacy a to zwykłe pizdy
Musze przyznać ze po ruskich to takiej kultury to się nie spodziewałem.
Cytat:
Na przeciw idzie 3 chłopaczków waga 70-80 wzrost 165-70.No ogólnie na ich widok mało kto by się przestraszył.
Ze grubaski tak? Nikt sie nie rpzestarszyl? I tacy maja sile
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów