📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
DMT napisał/a:
Za pisanie głupot na forum...
Nie jednemu by się przydało...
Toporki byłyby lepsze...
głest napisał/a:
Toporki byłyby lepsze...
nie
zmiazdzone kosci beda mu dokuczac do konca jego zalosnych dni, a obciete konczyny przestaja bolec po pewnym czasie.
IOI napisał/a:
nie
zmiazdzone kosci beda mu dokuczac do konca jego zalosnych dni, a obciete konczyny przestaja bolec po pewnym czasie.
Ale odciętymi palcami głupot na forum już by nie napisał.
Stary mi tak samo robił jak mu drobne z portfela uciekały. Potem se przypominał ze po pijoku je wydawał, ale już nie przepraszał
mozeciemiobciagnac napisał/a:
Stary mi tak samo robił jak mu drobne z portfela uciekały. Potem se przypominał ze po pijoku je wydawał, ale już nie przepraszał
Widać chujowo to robił albo wystukałeś ten tekst protezami palców...
Chyba bolało.
Widać, że miłość do cenzurowania innych "sadole" wyssali ze spermą członków rodziny. Wolność słowato was musi parzyć jak woda święcona parzy komunistow.
maki1981 napisał/a:
Widać chujowo to robił albo wystukałeś ten tekst protezami palców...
Chujem kolego chujem
IOI napisał/a:
nie
No tak nie za bardzo bym powiedział, bo odcięte kończyny potrafią boleć do końca życia, bywa tak że czuje się, że się je posiada, także ten ...
Przecież on dłonie ma wsadzone w dziury w podłodze. Przedramiona nawet nie drgną po uderzeniu. Młotek uderza o ścierkę. Nie ma zdjęć po. FAKE jak nic. A na forum to głupoty można pisać byle czym. Najlepiej trafić w czaszkę.
mozeciemiobciagnac napisał/a:
Bo przez ciebie pił. Mieć takiego debila to też bym pił żeby zapomnieć
Vrog napisał/a:
Bo przez ciebie pił. Mieć takiego debila to też bym pił żeby zapomnieć
Jak ja bym miał taką starą jak Twoja już dawno popełniłbym samobója.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów