Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cofamy się zamiast rozwijać
Po też jest chujowe i cała polityka to gówno
Teraz pod pretekstem walki z koronowirusem można wszystko, jeżeli chodzi o rząd. Wkraczamy w nową rzeczywistość, nową normalność, czytaj nowy totalitaryzm. Już kraje z takimi zapędami będą wiedziały jak to zrobić, jak wykorzystać walkę z koronowirusem, czy wierzysz w to, że jest szkodliwy, czy nie. I znajdą się gównojady w społeczeństwie, które im pomogą. Jak za starych czasów, musi być wspólny wróg i ci, którzy tego wroga "wspierają", nawet jak nic nie zrobili. Można takiego zamknąć do "szpitala" pod nadzorem, albo na komendzie, bo przypadkowo się u niego wykryło "niebezpiecznego" wirusa.
fajnie że tu ktoś jeszcze myśli, bo sadol upada. niechajże ludzie i zwierzęta! kobiety i podobne stwory! jednoczmy się i zwyciężajmy prawdziwych nieprzyjaciół.
Teraz pod pretekstem walki z koronowirusem można wszystko, jeżeli chodzi o rząd. Wkraczamy w nową rzeczywistość, nową normalność, czytaj nowy totalitaryzm. Już kraje z takimi zapędami będą wiedziały jak to zrobić, jak wykorzystać walkę z koronowirusem, czy wierzysz w to, że jest szkodliwy, czy nie. I znajdą się gównojady w społeczeństwie, które im pomogą. Jak za starych czasów, musi być wspólny wróg i ci, którzy tego wroga "wspierają", nawet jak nic nie zrobili. Można takiego zamknąć do "szpitala" pod nadzorem, albo na komendzie, bo przypadkowo się u niego wykryło "niebezpiecznego" wirusa.
fajnie że tu ktoś jeszcze myśli, bo sadol upada. niechajże ludzie i zwierzęta! kobiety i podobne stwory! jednoczmy się i zwyciężajmy prawdziwych nieprzyjaciół.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów