...przyszła szybciej niż się spodziewał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niestety ale tak wygląda przeciętny obywatel jusa ,gruby ,tępy, prawie o własne nogi się zabił..
ostatnio tu był taki film z mielenia owiec czy coś, na tym skurwlu to by się to zacięło
obsługa wyleciała i pewnie z tekstem - widzi pan co się narobiło przez tego tępego chuja, który jak ślepa pizda na przejściu zaparkował
ja pierdolę, jedna tłusta świnia się wyjebała, a druga wyszła spojrzeć co tak jebło. Jak w chlewie.
Powinni go jeszcze skopać za ten samochód
beeveer napisał/a:
obsługa wyleciała i pewnie z tekstem - widzi pan co się narobiło przez tego tępego chuja, który jak ślepa pizda na przejściu zaparkował
W hamburgerowie jest jakaś pojebana zasada, że jak się wypierdolisz nawet z własnej winy, to właściciel albo administrator miejsca wypierdolenia się ma nieco przejebane. Tam jest dużo więcej kwiatków tego typu. Dlatego na kubkach kawy napisane jest że gorąca, na workach foliowych, że to nie jest zabawka itd. ZA DUŻO PRAWNIKÓW I ROSZCZENIOWCÓW.
Jebany grubas pewnie po hotdog zapierdalał
Pralpunkt napisał/a:
Niestety ale tak wygląda przeciętny obywatel jusa ,gruby ,tępy, prawie o własne nogi się zabił..
Pamiętam jak to niedawno, co drugi Polak śmiał się z amerykańców, że ot grubasy i głupi naród. Później, jak się okazało,, że to Polacy są najszybciej tyjącym narodem w Europie, to trochę przycichli szydercy... tylko na chwilę bo później wybrali pis i dudę na głowę państwa. Przy tym totalnym upokorzeniu, pocieszali się, że w końcu amerykanie też wybrali półgłówka na prezydenta...
Bał się grubas, żeby przypadkiem po drodze z parkingu do po hamburgera nie schudnąć. No i się udało
DrAK napisał/a:
Pamiętam jak to niedawno, co drugi Polak śmiał się z amerykańców, że ot grubasy i głupi naród. Później, jak się okazało,, że to Polacy są najszybciej tyjącym narodem w Europie, to trochę przycichli szydercy... tylko na chwilę bo później wybrali pis i dudę na głowę państwa. Przy tym totalnym upokorzeniu, pocieszali się, że w końcu amerykanie też wybrali półgłówka na prezydenta...
to jak rzadziło PO i bronek był prezydentem to byliśmy MĄDRZY ? D Ale zgodze się z tym ze Biden to jednak półgłowek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów