Krzyczą tam, że powodem był gwałt na siostrze agresora. Agresor nokautuje gwałciciela i następnie czyni mu pobicie uderzając pięściami w buzię i na koniec kopie. Nie można gwalcić kobiet bo denerwują się bracia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
stawiam stówe że siostra się pusciał po pijaku , a gwałt to obecnie bardzo modna wymówka
a gdyby przegrał to też by został zgwałcony
leje go tak mocno, że wydaje się jakby ktoś klaskał (jak w filmach), aby nadać dźwięk uderzeniu
jesli za gwalt to sie nalezy,ale jesli nie to koles ma problemy z psychika.ten co dostal wpierdol albo sztywny albo warzywo.
Nie rozumiem takiego napierdalania po mordzie aż w takim stopniu jak już troszkę odleciał powinien go całego skopac po całym ciele skakać żeby każdą częścią ciała czuł ból A nie tylko morda i morda
bardzo ładnie go zniszczył, szacun..
johnnyy napisał/a:
Nie rozumiem takiego napierdalania po mordzie aż w takim stopniu jak już troszkę odleciał powinien go całego skopac po całym ciele skakać żeby każdą częścią ciała czuł ból A nie tylko morda i morda
Dokładnie, w mordę to może go zabić a tak to natłuc najpierw do nieprzytomności a potem napierdalać po nogach/rękach, lepiej mu połamać ręce/nogi niż czaszkę, chyba, że chciał go zajebać, bo w sumie kolor skóry tego nie wyklucza
Jak za gwalt to za malo
Up
Kogoś boli tyłek.
Kogoś boli tyłek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów