Kara na małym B**BO za to, że chciał zaiwanić kurczaka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
W Europie by go przytulili i powiedzieli, ze to wina białych, ze musi krasć, a podludzkie bety zebralyby dla niego 100tyś Euro na zrzutce... bo kradł.
Halman napisał/a:
to zależy od przewinienia, jak byłem w legii cudzoziemskiej to wisiałem tak 12 godzin.
A potem przyszedł kapral odciął cię zabrał do namiotu, wysłuchał, przytulił i od tamtego czasu już nie byłeś tak karany, wszak byłeś wybrańcem kaprala. I pewnie służył byś sobie do dzisiaj gdyby się nie wydało jak głęboką przyjaźnią dazyliscie się z kapralem.
Nyrewesa napisał/a:
A potem przyszedł kapral odciął cię zabrał do namiotu, wysłuchał, przytulił i od tamtego czasu już nie byłeś tak karany, wszak byłeś wybrańcem kaprala. I pewnie służył byś sobie do dzisiaj gdyby się nie wydało jak głęboką przyjaźnią dazyliscie się z kapralem.
pierdolisz jak potrzaskany
Halman napisał/a:
to zależy od przewinienia, jak byłem w legii cudzoziemskiej to wisiałem tak 12 godzin.
A ja byłem w Navy Seals team six, ale mnie wyjebali z roboty za chlanie z talibami.
Halman napisał/a:
chyba w legii warszawa
Uwielbiam te sadolowe podwojne standardy. Jak biale dziecko cierpi to wszystkim odpala sie protokuł wpierdol, ale jak jakis brudas z afryki wisi na bambusie to wszyscy mu zycza jeszcze gorszego losu.
A tak przy okazji odbiegajac od tematu podwojnych standardow to sie dziwie ze mu tej cegly nie zawiesili na jajach.
A tak przy okazji odbiegajac od tematu podwojnych standardow to sie dziwie ze mu tej cegly nie zawiesili na jajach.
Przez chwilę było mi żal dzieciaka (serjo)... Ale popatrzyłem na jego ryj, dodałem 10 lat i wyobraziłem sobie jak spierdalac z moim rowerem.
Od razu mi przeszło :p
Od razu mi przeszło :p
Spodziewałem się, że go opieką nad ogniem i zjedzą ale widzę, że światowe standardy już są w Afryce.
Halman napisał/a:
Też zajebałeś kurczaka? ZUCH!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów