Kara na małym B**BO za to, że chciał zaiwanić kurczaka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Garść cytatów z tego wątku + interesująca pointa...
I najważniejszy cytat:
‚Nie wierzę w niezdementowane informacje.’
Aleksander Michajłowicz Gorczakow (ros. Александр Михайлович Горчаков; 1798–1883) – rosyjski polityk.
plastic napisał/a:
jak długo tak wiszą? ktoś odbył taką karę z sadoli?
Halman napisał/a:
to zależy od przewinienia, jak byłem w legii cudzoziemskiej to wisiałem tak 12 godzin.
Nyrewesa napisał/a:
A potem przyszedł kapral odciął cię zabrał do namiotu, wysłuchał, przytulił i od tamtego czasu już nie byłeś tak karany, wszak byłeś wybrańcem kaprala. I pewnie służył byś sobie do dzisiaj gdyby się nie wydało jak głęboką przyjaźnią dazyliscie się z kapralem.
Halman napisał/a:
pierdolisz jak potrzaskany
I najważniejszy cytat:
‚Nie wierzę w niezdementowane informacje.’
Aleksander Michajłowicz Gorczakow (ros. Александр Михайлович Горчаков; 1798–1883) – rosyjski polityk.
łe powinni tego kamlota do jąder podczepić, może bo za młody, ale widziałem taki sam filmik tylko że murzynowi dorosłemu podczepili takiego kamlota do jąder ale się wierzgał jebany prawie przytomność tracił.
a te kurwy murzynskie za kurczaka taka kare? to nie wiedza ze on ma juz lep tym zryty i nienawisc do ludzi? potem bedzie to samo robil i karuzela spierdolenia przechodzi z pokolenia na pokolenie xD i dałny nie są na tyle inteligentne zeby to zrozumieć i inaczej kreować afryke, widocznie czarnychy z inteligencja na bakier, my to przerabialismy jakies 500 lat temu a oni ciagle w tyle, najgorzej ze taki nybus przyjedzie do polski i wielkie panisko w oczach polek kurwow
a te kurwy murzynskie za kurczaka taka kare? to nie wiedza ze on ma juz lep tym zryty i nienawisc do ludzi? potem bedzie to samo robil i karuzela spierdolenia przechodzi z pokolenia na pokolenie xD i dałny nie są na tyle inteligentne zeby to zrozumieć i inaczej kreować afryke, widocznie czarnychy z inteligencja na bakier, my to przerabialismy jakies 500 lat temu a oni ciagle w tyle, najgorzej ze taki nybus przyjedzie do polski i wielkie panisko w oczach polek kurwow
Nie w temacie, ale gdzie oni kurwa te telefony ładują??
I że co? Że niby mały to nie wolno łap ujebać?
przypominaja mu czasy koonialne . belgijskim kongu to by mu odrabali reke albo noge
Dlatego oni właśnie tacy są. Bambini jak podrośnie to wraz z nim będzie rosnąć jego flustracja. Przez co w życiu nic mądrego nie wymyśli i przy okazji zajebie jakiegoś bialasa za to że ma lepiej.
Normalnie by go podpalili w stercie opon ale dla nieletnich mają łagodne kary.
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów