📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z rozmówek tych tzw. "lasek" wiesz ze chodzi o kradzież majtek???. Wg mnie ani te panny ani ich majtki ładne nie są.
buczkog napisał/a:
Z rozmówek tych tzw. "lasek" wiesz ze chodzi o kradzież majtek???. Wg mnie ani te panny ani ich majtki ładne nie są.
Wiem tyle ile, autor filmiku napisał...
Chuj a nie kradzież majtek. 14-latka, narkomanka żyjąca z kradzieży, zajebała dzień wcześniej telefon matce kobiety, która ją ciągnie za włosy
Nie majtek tylko telefonu. Ona ukradła jej telefon ,znała ja 3 lata. Ogólnie mówi ze chce jej zaebac,, że była jej przyjaciółka, i ze okradła ją w domu jej matki, która kupiła telefon dla (dziewczyny która trzyma druga za włosy) . Ze powinna pracować zarobić na telefon ale nie kraść. Ze straciła wszystko w jej oczach.
Para OP: Quando você não entende, fala nada por favor.
octave25 napisał/a:
Nie majtek tylko telefonu. Ona ukradła jej telefon ,znała ja 3 lata. Ogólnie mówi ze chce jej zaebac,, że była jej przyjaciółka, i ze okradła ją w domu jej matki, która kupiła telefon dla (dziewczyny która trzyma druga za włosy) . Ze powinna pracować zarobić na telefon ale nie kraść. Ze straciła wszystko w jej oczach.
Jeśli faktycznie umiesz po DaSilv'owemu to zostajesz moim Fantastico
@octave25 jak umiesz po DaSilvowemu to się zgłoś do administratora, może dostaniesz etat na Sadolu bo w dziale hard jest mnóstwo ciekawych filmików i trzeba tłumaczyć co mówią przed egzekucją
Kurwa. Jaki ten język portugalski jest ohydny. Hiszpański jest spoko, ale portugalski, to gówno.
Laski tylko umia za wlosy sie wyrywac
Mogła jeszcze tymi nożyczkami oko dziobnąć jak się złodziejka wyrywała.
Przejebane mają w niektórych krajach, np. Brazylia. Na szczęście urodziłem się w pięknej Polsce i mogłem spokojnie wypierdolić do Holandii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów