📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja, też, nienawidzę, złodziejstwa.
I, balistycznego, podejścia, do, interpunkcji.
Nie, ma, piwa.
I, balistycznego, podejścia, do, interpunkcji.
Nie, ma, piwa.
Fajna metoda. Jak mu skopią głowę z karku to nie będzie miał na czym naszyjnika powiesić.
to jest nie podłe !
kolesie kopią nieprzytomnego gościa w głowe debile jebane !!!111stojedenaście!!1
rozumiem spuścić mu wpierdol i tyle ale nie kopać nieprzytomnego gościa cwaniacy !
żartowałem patrzcie jak mu głowa śmiesznie lata jak ten typ na początku filmiku go kopie
kolesie kopią nieprzytomnego gościa w głowe debile jebane !!!111stojedenaście!!1
rozumiem spuścić mu wpierdol i tyle ale nie kopać nieprzytomnego gościa cwaniacy !
żartowałem patrzcie jak mu głowa śmiesznie lata jak ten typ na początku filmiku go kopie
Uciąć łapy przy samej dupie każdemu złodziejowi, albo nie...bo nie miałby się kto bawić tabletami u nas w sejmie.
O.R.M.O napisał/a:
to jest nie podłe !
ale żartowniś, a już myślałem, że ty tak na poważnie!
Cytat:
Dlaczego, w Kambodży, nie warto kraść naszyjników.
to dobrze ze wszystko inne mozna zapierdolic bezkarnie
jakies kurwa podludzie bez mózgu
Taka piosenka mi się przypomniała ...
"I jeszcze jeden i jeszcze raz ... "
... czekałem na ostatniego decudującego kopa, no ale gwiazdka dopiero w grudniu
"I jeszcze jeden i jeszcze raz ... "
... czekałem na ostatniego decudującego kopa, no ale gwiazdka dopiero w grudniu
Terror robiących sobie dobrze jak zjadą innych za interpunkcję. Pewnie podświadome odreagowanie przykrych wspomnień z dyktand w szkole.
Taka kara jest dużo bardziej skuteczna niż osadzenie na X lat w więzieniu. No i rzecz jasna taniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów