Dwaj bracia podpierdolili coś w sklepie, a że sprzedawca znał ich ojca, zadzwonił po niego a nie na policję. Szybciutko wymierzona kara bejzbolem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I kurwa bardzo dobrze. Tak się powinno wychowywać dzieci Drugi raz już tego nie zrobią.
Piwko dla taty. Wyobrażacie sobie to w PL
Podpierdalający - sprawa za nie powiadomienie Policji
Ojciec - sprawa z 4 paragrafów, pobicie, zaniedbanie dzieci, posiadanie pały i coś jeszce pewnie
Gnoje - odszkodowanie i przeprosiny
Podpierdalający - sprawa za nie powiadomienie Policji
Ojciec - sprawa z 4 paragrafów, pobicie, zaniedbanie dzieci, posiadanie pały i coś jeszce pewnie
Gnoje - odszkodowanie i przeprosiny
@~tip.top
Większość debili tak wychowywanych to właśnie patologia i złodzieje. Ojciec na odstrzał bo sfrustrowany dzieciak będzie dalej opierdalał jedyne o czym teraz pomyśli to żeby ojciec się nie dowiedział.
Większość debili tak wychowywanych to właśnie patologia i złodzieje. Ojciec na odstrzał bo sfrustrowany dzieciak będzie dalej opierdalał jedyne o czym teraz pomyśli to żeby ojciec się nie dowiedział.
RagicMabbit napisał/a:
Wyobrażacie sobie to w PL
Prawdopodobny wyrok polskiego sądu:
Ojciec: 3 lata pozbawienia wolności za podniesienie ręki na państwowe dzieci.
Sprzedawca: nakaz przeprosin, że nie dał się okraść i w akcie skruchy ma oddać miesięczny utarg.
Sprawcy: Reportaż w tvn o ich wielkiej krzywdzie i ojcu kacie, zbiórka pieniędzy na psychologa, ogólne współczucie i solidarność z ofiarami.
Miles87 napisał/a:
@~tip.top
Chyba dawno wpierdol nie dostałeś rurkowcu...
Lepiej pozwalać dziecku na wszystko, a później udawać, że to przecież nie ty ich tak wychowałeś.. no właśnie bo "bez stresowe" wychowanie to nie wychowanie.
Chłopaki chociaż czują respekt przed ojcem, a u sklepikarza będą pewnie podłogi za kare pucować. W papiery nie nasrane, a nauczka na przyszłość jest.
A u nas ? Taka pizda nawet złapana będzie się śmiać w twarz sklepikarzowi bo dostanie grzywnę lub zawiasy.
Jakie to nieeuropejskie! Brzydzę się takim zacofaniem, uwstecznieniem umysłowym! Od karania i wychowywania Twoich dzieci wyznaczone są pewne instytucje, nawet w tak nieeuropejskim kraju jak Ameryka! Samowola i zupełny brak odpowiedzialności, ot co!
hehe, taki dżołczek
Może zamiast baseballa (którego nie widzę na filmiku, ale jest w opisie) wystarczyłby pas. Poza tym to większa siara i lepszy efekt wychowawczy zostać przyłapanym na kradzieży przez Ojca niż przez policję (oczywiście jeśli Ojciec ma jakiś autorytet u dzieciaków i nie jest pijusem).
hehe, taki dżołczek
Może zamiast baseballa (którego nie widzę na filmiku, ale jest w opisie) wystarczyłby pas. Poza tym to większa siara i lepszy efekt wychowawczy zostać przyłapanym na kradzieży przez Ojca niż przez policję (oczywiście jeśli Ojciec ma jakiś autorytet u dzieciaków i nie jest pijusem).
To nie kij do baseball'a tylko do cricketa
To jest prawdziwe bezstresowe wychowanie. Dostali zasłużony wpierdol od ojca (czyli bądź co bądź autorytetu), obeszło się bez stresu związanego z przesłuchaniami na policji itp. No kurwa, podoba mi się.
Bo tak powinno być, dzieci muszę wiedzieć że jeśli coś zrobią to czeka ich sroga kara, w tym przypadku cielesna, mój ojciec też się z nami nie patyczkował, ale po latach ma u mnie za to duże piwo.
@zenekpogromca
Wykastrować cię to mało, ale na dobry początek od tego by trzeba było zacząć bo głupota się będzie rozmnażać.
Wykastrować cię to mało, ale na dobry początek od tego by trzeba było zacząć bo głupota się będzie rozmnażać.
tip.top napisał/a:
I kurwa bardzo dobrze. Tak się powinno wychowywać dzieci Drugi raz już tego nie zrobią.
Naiwny jesteś
Ci od "ja pierdolę, patologia, bić dzieci" nie macie racji. Kiedyś tak wychowywano dzieci i dzieci miały respekt do osób starszych, a lanie dla dziecka było nauczką, którą zapamięta. Jak miałem parę lat zajebałem sąsiadowi mazaka, jednego kurwa mazaka. Na chacie wpierdol od mamy (za którą życie oddam) i wstyd jak cholera, bo kazała mi wrócić do sąsiada, oddać fant i przeprosić. Od ponad 20 lat nie ukradłem nawet cukierka i nie wyobrażam sobie, że mama mogła wychować mnie lepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów