Kolejny amator przywłaszczania sobie cudzej własności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Amatorka najpierw powinni mu ręce związać z nogami za plecami i dopiero napierdalać, ech nawet tu degradacja zwyczajów postępuje świat schodzi na psy.
Zasysacz napisał/a:
Amatorka najpierw powinni mu ręce związać z nogami za plecami i dopiero napierdalać, ech nawet tu degradacja zwyczajów postępuje świat schodzi na psy.
No i przede wszystkim deski mają być co najmniej dwie deski. I szybki wiatrak: dupa-głowa, plery-giry, ryj-nogi, itd. Żeby kurwa złodziejska z obroną nie nadążał.
Jakieś łaskawe z nich pany jak ameryke poludniowa!
Jeden złodziej napierdala drugiego, tego głupszego co dal sie złapać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów