📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
powinien być filmik jak dostają obaj w pizdę i te szony co są z nimi
spoons napisał/a:
"bezstresowo"? Z tego co zdążyłem zaobserwować przez lata spędzone obok patoli miejskiej i wiejskiej, to fakt że takie zachowania są standardem u małolatów zbierających regularny wpierdol w domu
Klamstwo. Zezwierzecenie bezstresowo wychowanych lamusow jest bardzo rzadko wyrownywane przez ludzi wychowanych w patologii w Polsce. Ktos kto nie zdaje sobie sprawy z tego, ze bycie uderzonym boli i ze za agresje otrzymuje sie wiecej agresji w zamian nie maja hamulcow i jedyna lekcja dla nich jest wpierdol.
Typowy młodociany dresio. Chojrak w grupie i startując do słabszego, bezbronnego, a jak trafi na mocniejszego zawodnika to by mu i kolbę opierdolił byleby ujść z całym ryjem. Lać ścierwo za takie akcje ile wlezie.
Ciekawe więc dlaczego w wielu książkach piszą, że dzieci za młodu bite przez rodziców wyrastają generalnie na dobrych ludzi? Spieszę z odpowiedzią: bo nie chcą być takimi ludźmi jak byli ich rodzice i wiedzą, że za złe czyny czeka kara. Zawsze będą wyjątki, ale generalnie tak to działa i każdy psycholog/behawiorysta chociaż częściowo klepnie temu rację.
r0773n napisał/a:
I nie jedna kurwa napisałaby "I w czym oni są lepsi od tych, co bili tego bezdomnego?" A w tym, wy jebane tępe ameby, że napierdalają gnojom co nie znają litości dla bogu winnego człowieka, a nie napierdalają owego człowieka.
yy.... co kurwa?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów