📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyna skuteczna nauczka dla takich bezstresowo wychowanych ścierw.
jbone napisał/a:
zawsze znajdzie się silniejszy od ciebie.pamiętaj.
A co jesli Bóg też ma konto na sadolu i wlasnie przeczytał twój komentarz ?
LuzaQ napisał/a:
A co jesli Bóg też ma konto na sadolu i wlasnie przeczytał twój komentarz ?
"Wymyśleni przyjaciele/byty o nie udowodnionym istnieniu" się nie zaliczają
Aż serce rośnie o dziwo widząc jak by nie było kopy na ryju tego gnoja
Siemasz123 napisał/a:
"Wymyśleni przyjaciele/byty o nie udowodnionym istnieniu" się nie zaliczają
rusz gówno a zacznie smierdzieć..
właśnie tak powinno się to kończyć za każdym razem.
Leci piwo. Lubie takie filmy, gdy ktoś dostaje nauczkę za swoje chujowe czyny.
camson napisał/a:
Jedyna skuteczna nauczka dla takich bezstresowo wychowanych ścierw.
"bezstresowo"? Z tego co zdążyłem zaobserwować przez lata spędzone obok patoli miejskiej i wiejskiej, to fakt że takie zachowania są standardem u małolatów zbierających regularny wpierdol w domu
I nie jedna kurwa napisałaby "I w czym oni są lepsi od tych, co bili tego bezdomnego?" A w tym, wy jebane tępe ameby, że napierdalają gnojom co nie znają litości dla bogu winnego człowieka, a nie napierdalają owego człowieka.
czuje niedosyt
Jakby oglądali hobo with the shotgun by wiedzieli, że z menlem się nie zadziera.
Uwielbiam takie happy endy. Najlepsze jest nie to, że oprawca też dostał wpierdol, ale że cały świat może teraz zobaczyć jego tępy, skruszony, obity ryj. Szybka i skuteczna resocjalizacja w wykonaniu ludzi wkurwionych kondycją tego świata, hehehe. Piękne!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów