Rzekomy ojciec dowiedział się, że zbierający wpierdol jegomość próbował zgwałcić jego córke. Jeśli to prawda słuszność kopania leżącego można poddać debacie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli chciał zgwałcić to wpierdol piękny ale oprawca powiedział "dont disrespect". Raczej tutaj nie chodziło o gwałt. Pewnie nazwał jego córkę dziwką albo klepnął w dupala...a w tym przypadku to dość ostry wpierdol.
Nie mogli wziąć 2 kartek papieru, spisać co mają sobie za złe i się wymienić?
Na koniec powiedział: "Disrespect my daughter again. You know what I'm sayin'?". Więc chodzi o rzekomą obrazę córki, a nie próbę gwałtu.
garota napisał/a:
Jeżeli chciał zgwałcić to wpierdol piękny ale oprawca powiedział "dont disrespect". Raczej tutaj nie chodziło o gwałt. Pewnie nazwał jego córkę dziwką albo klepnął w dupala...a w tym przypadku to dość ostry wpierdol.
przeciez wiekszosc opisow takich filmikow jest z dupy wysranych, tylko po to zeby wywolac zainteresowanie - jak w jakims jebanym tabloidzie
jeśli faktycznie gwałt to powinien z tej stacji wziąć gaśnicę, włożyć mu w dupsko i odpalić
Chuj tam a nie kara za jakiś wyimaginowany gwałt. Pomyślcie sobie czy byście się klepali z takim ścierwem czy obierali go żywcem ze skóry?
A mógł zabić.
Skąd wiesz? Może to szmata co każdemu daje.
luja27 napisał/a:
Grubo ale za córkę się należało
Skąd wiesz? Może to szmata co każdemu daje.
gość moim zdaniem, jeśli w ogóle przeżyje, to będzie warzywem. obrzęk mózgu gwarantowany, a i być może uszkodzenie rdzenia kręgowego
dmnunited napisał/a:
gość moim zdaniem, jeśli w ogóle przeżyje, to będzie warzywem. obrzęk mózgu gwarantowany, a i być może uszkodzenie rdzenia kręgowego
I co z tego, jest mrocznej karnacji.
eee to mudzyny
pewnie o marihuaen poszlo
pewnie o marihuaen poszlo
No tak, powinien przeprosić czarnucha, że córka nie chciała mu obciągnąć i sam mu o pierdolić kiełbachę w ramach rekompensaty.
Przecież slyszysz co mówi na końcu? A disrecpect nie musi oznaczać tylko obrazy słownej, może znaczyć od krzywego spojrzenia po spalenie chaty, więc próbę gwałtu napewno też.
IOI napisał/a:
przeciez wiekszosc opisow takich filmikow jest z dupy wysranych, tylko po to zeby wywolac zainteresowanie - jak w jakims jebanym tabloidzie
Przecież slyszysz co mówi na końcu? A disrecpect nie musi oznaczać tylko obrazy słownej, może znaczyć od krzywego spojrzenia po spalenie chaty, więc próbę gwałtu napewno też.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów