📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kiedyś się podobnie załatwiłem na koszykówce w hali. Rozpędziłem się tak, że z łokcia zwisał mi potem krwawy strzęp skóry i tylko temu, że odruchowo zasłoniłem głowę, zawdzięczam życie. Pogoń za okrągłymi obiektami jednak potrafi człowiekowi odebrać rozum...
Wiadomo, że wszystkiemu winne są
Wiadomo, że wszystkiemu winne są
w Brazylii by to się inaczej skończyło
Też mi wielkie halo, pewnie symuluje. Całe plemię się zleciało bo myśleli, że będą go ciosać maczetą, a te dwie laski już go opłakują, szkoda że nie widać.
Mój stary musi być gejem bo codziennie ogląda jakiś mecz
Trump miał rację: shithole countries!
russian-roulette napisał/a:
Mój stary musi być gejem bo codziennie ogląda jakiś mecz
raz obejrzeć to jeszcze nie pedał wiadomo bo to różnie bywa ale kurwa codziennie?
twój stary to zwyrol jakiś weź ty go śledź gdzie on chodzi i co robi po za domem
podejrzewam że gwałci chłopców
eclipse2012 napisał/a:
...podejrzewam że gwałci chłopców
Jak mozesz tak ksiedza proboszcza oczerniac...
Jak to jest "pedalska zabawa" to OP był zawsze wybierany na końcu do składu w podstawówce, albo jest hardkorem co w wolnych chwilach zapina oślicę (bo samica).
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zawsze śmieszy gdy użytkownicy strony na której kwintesencją czarnego humoru jest wrzucenie baby z fiutem twierdzą, że piłka nożna to pedalstwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów