Gość dostał pewnie nauczkę którą zapamięta do końca życia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co oni mu tam napisali?
@krzyks sajgonki 2,50 i reklama jakiegoś operatora telekomunikacyjnego, mogę się mylić.
Panowie, napisali mu: jsang ho lyu mau, czyli Karny Kutas za Chujowe Parkowanie
Że jesteś parówą
Następne wcielenie GrzegorzC, JezusChytrus? W każdym razie - zamknij mordę śmieciu.
Wiejski Tuning
grubystefan napisał/a:
up. Dobrze Ci pajacu napisał, się kurwa głupio pytasz Pojechał Ci kulturalnie od parówy, co było nawet zabawne, za to Twoja odpowiedź, to zwykłe obrażanie bohaterze z internetu!
Czytaj uważnie komu pojechał ziomuś
Co za alfabet, chcesz kogoś zbluzgać i tworzysz całą rysowankę...
" Dziekujemy . Nudy , Prywatny parking - chcesz to dzwon na policje tu masz numer 110. " mniej wiecej cos takiego
ta małolata niczego sobie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów