KotkiSkończ pierdolić. Bo gdybyś kiedyś widział Stg 44 to byś nie jebał takich bzdur internetowych. Chcesz udawać mądralę to powiedz gdzie i kiedy w Bułgarii się produkowało klony AK, Rumunia ciołku jak już. A kiedyś nawet ciebie ceniłem. Z każdym wpisem dołujesz i nawet tego nie czujesz. A to już chujowe. Gdzieś się facet pogubiłeś, sam nie wiesz gdzie. Ale przy okazji udało ci się mnie skutecznie obrazić pierdoląc bez sensu. Nie wiem, może mniej pij czy co?
Autor - ja do ciebie nic nie mam. Może i dobrze robisz. Ale to wszystko wynika za schematów. Ale niech się gimbusy uczą.
A Bułgarzy z tego co wiem nigdy nie produkowali klonów kałacha.
Nie ma takiej opcji. Gdyby w takiej odległości od lufy zaczął "koziołkować", to celność tej broni by była na poziomie chińskiego pistoletu na kulki za 10 złotych, Ale czego się spodziewasz po filmie od hamburgerów o "bułgarskim" kałachu.
5,45 ma przesunięty środek ciężkości do tyłu. Po trafieniu w cel potrafi niezłe jajca odwalać. Np. dostaniesz w tyłek a wyjdzie brzuchem. Rosjanie oczywiście się do tego nie przyznają, że to niby tak wyszło przypadkiem. Moim zdaniem to celowo tak zrobiono. Bo przecież tylu "uzbrojeniowców" co oni mają się nie mogło pomylić.