Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na oko wiekowo to już "rodowity" obywatel danego kraju.
Nasi dziadowie i pradziadowie walczyli o nasze granice. Tak jak ci z zachodu. Jak każdy kraj.
Teraz żymianie za pomocą szekli importują na legalu najeźdźców.
wiesz kaleko że odkąd jesteś na naszym utrzymaniu to nie masz prawa głosu?
zamknij morde Velture. Ten jak zacięta płyta cały czas to samo.
Uuuu gazylka obrzazany siusiak zapiekł
wiesz kaleko że odkąd jesteś na naszym utrzymaniu to nie masz prawa głosu?
Na czyim kurwa utrzymaniu jestem?
Pierdolnij się w łeb lepiej hahahahahahaha
Na czyim kurwa utrzymaniu jestem?
Pierdolnij się w łeb lepiej hahahahahahaha
państwa gnoju. powiedz że nie bierzesz zniżek, ulg, mopsów albo innych rabatów na nóżkę ćpunie.
a jak bierzesz to znaczy że państwowej kasy bierzesz czyli z pieniędzy podatników.
państwa gnoju. powiedz że nie bierzesz zniżek, ulg, mopsów albo innych rabatów na nóżkę ćpunie.
a jak bierzesz to znaczy że państwowej kasy bierzesz czyli z pieniędzy podatników.
nie biorę ahhahhahaha. pizde ci zatkało?
W Polsce to najwyżej zabraliby paczki żywnościowe na 3m-ce xD
To nie był ten rura bomber?
To nie był ten rura bomber?
Chyba nie, pasażera autobusu podziurawili bo poprosił laskę, żeby zabrała nogę z przejścia xD
Jeździj autobusem, ratuj planetę, pozwól się zabić zwierzętom, ekhm znaczy gorzej - człowiekom.
BTW kumpla ożenili z kosą na przystanku, nawet na autobus się nie doczekał.
A Bagiety zamiast go odwieźć na SOR to zawieźli go do domu xD.
Dopiero rodzina go na SOR zawiozła zakrwawionego, potem szybko na blok operacyjny i rok L4.
Słabo trafili bo kosa ominęła jakimś cudem i serce i płuca i aortę widać dopiero było trenowane...
Na oko wiekowo to już "rodowity" obywatel danego kraju.
Nasi dziadowie i pradziadowie walczyli o nasze granice. Tak jak ci z zachodu. Jak każdy kraj.
Teraz żymianie za pomocą szekli importują na legalu najeźdźców.
Ale Ty jesteś głupi..
nie biorę ahhahhahaha. pizde ci zatkało?
nie nie zatkało. idź zajarać swoje zielsko bo widać że cię ruszyło i nie możesz tego rozchodzić. ha-ha-ha
chyba wstałeś lewą nóżką dziś.
nie nie zatkało. idź zajarać swoje zielsko bo widać że cię ruszyło i nie możesz tego rozchodzić. ha-ha-ha
chyba wstałeś lewą nóżką dziś.
Wstaję prawą i każdy tutaj to wie.
Teraz grzecznie piesku przeproś za swoje pomówienia o tym, że biorę renty, zasiłki, zniżki kurwa w komunikacji miejskiej oraz zniżkę u twojej starej co tydzień.
Jak cię matka rodziła zapomniała tego właśnie zrobić
Debil przy tobie to intelektualista. To jest "śmieszne" odwrotnie proporcjonalne" do twojego IQ
Debil przy tobie to intelektualista. To jest "śmieszne" odwrotnie proporcjonalne" do twojego IQ
Kojot ,...o mózgu to się nie wypowiadaj lepiej.
Wstaję prawą i każdy tutaj to wie.
Teraz grzecznie piesku przeproś za swoje pomówienia o tym, że biorę renty, zasiłki, zniżki kurwa w komunikacji miejskiej oraz zniżkę u twojej starej co tydzień.
Marcin Lis radzę ci przywrzeć mordę jak nie chcesz przeniesienia dyskusji na fejsa albo do realu.Po rodzicach jedziesz a to już nieładnie.Jednakże jak chcesz iść na całość to możemy iść.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów