📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podczas procesu tego jegomościa pokazać ten filmik sędzia skinie głową i odjebać typa na miejscu szkoda czasu i zasobów na takich ludzi.
Łoniaki na głowie nigdy nie wróżą nic dobrego.
On się zakochał widać po tym jak tulił kierowcę taksówki, a kosa pewnie też z miłości bo znalazł sobie lepszego aaaah te pedały xD
Teraz żymianie za pomocą szekli importują na legalu najeźdźców.
Nasi dziadowie i pradziadowie walczyli o nasze granice. Tak jak ci z zachodu. Jak każdy kraj.
Mogł kurw trzymać za łeb i pasem obwiazac, zadusić i chuj, wyrwałby chwasta ale i tak mocny dziadek
fryz na pedzia
Cocietokurwoobchodzi1992 napisał/a:
Podczas procesu tego jegomościa pokazać ten filmik sędzia skinie głową i odjebać typa na miejscu szkoda czasu i zasobów na takich ludzi.
W Polsce to najwyżej zabraliby paczki żywnościowe na 3m-ce xD
Gieros35 napisał/a:
Mogł kurw trzymać za łeb i pasem obwiazac, zadusić i chuj, wyrwałby chwasta ale i tak mocny dziadek
Jak cię matka rodziła zapomniała tego właśnie zrobić
Lok napisał/a:
Jak cię matka rodziła zapomniała tego właśnie zrobić
Z tobą śmieciu, to samo należałoby zrobić
Jebany morderczy cwel z loczkami na trwałą i srebrnym łańcuszkiem na kurtkę.... ha tfu !
Velture napisał/a:
Na oko wiekowo to już "rodowity" obywatel danego kraju.
Nasi dziadowie i pradziadowie walczyli o nasze granice. Tak jak ci z zachodu. Jak każdy kraj.
zamknij morde Velture. Ten jak zacięta płyta cały czas to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów