Po angielsku, ale jak ktoś nie zna, warto obejrzeć same sekwencje ruchów. Endżoj.
Po angielsku, ale jak ktoś nie zna, warto obejrzeć same sekwencje ruchów. Endżoj.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce ciężko dostępny ... wszędzie poza Krakowem
Ty się śmiejesz a ja z ciekawości sprawdziłem na allegro i są 4 karambity: treningowy, 2 prawdziwe i jeden jakiś lewy...wszystkie z Krakowa
W komentarzach brakuje tylko filmiku z Indiana Jones'em...
no tylko co innego jak gościu jest na tyle blisko że zanim wyciagniesz pistolecik to już masz przeciętą aortę po za tym pistolecikiem nie zawsze zabijesz jednym strzał czyli gościu może dobiec desperacko i ci wbić nóż
to tylko film..w rzeczywistości gościu byłby tylko postrzelony i wbiegłbym w niego z tą maczetą
Skuteczność przeciwko broni palnej -100.
no nie koniecznie...jeżeli przeciwnik jest blisko to szybciej wyciagnie nóż i ci przejedzie po gardle niż ty pistolecik. cofniesz się do tyłu, wycelujesz i strzelisz
Największy problem nożownika jest taki że zawsze na strzelanine przychodzi z nożem
największy problem posiadacza broni że zanim zdąży ja wyciągnąć już ma wbity nóż ^^
A to kurwa dobre. Byle jaki nóż jest skuteczny w walce wręcz, im większy tym lepiej. Choćbyś był nieślubnym dzieckiem Jeta Lee i Chucka Norrisa, to na nożownika się nie porywaj z pięściami. Takie ładne, płynne POKAZY ciosów nożem są dla ciot, które jarają się byle ostrzem. www.youtube.com/watch?v=D0jwpwzGpGQ
gówno prawda że im większy tym lepszy...karambitem szybciuej się operuje do tego robi głębsze i bardziej otwarte rany cięte podobnie jak koci pazur
Człowiek to broń sama w sobie, wojskowe sztuki walki nie mniej skuteczne jak taki nóż. Krav maga czy ruska systema.
Człowiek jest w stanie opanować wiele rzeczy, czy to bycie szybszym od bota w sratcrafcie przez noże po gole ręce. Wystarczy tylko wysiłek i wiedza.
nie...człowiek to gówno nie broń sama w sobie idlatego jej właśnie potrzebuje...bronią samą w sobie moz być tygrys a nie nie cłżowieczek który jest słaby i delikaktny w porównaniu do drapieżników a systemy walki to fantasty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów