Więcej materiałów pojawi się zapewne nad ranem, wrzucę je w komentarz. O to samo proszę innych, by nie dublować tematu i zachować przejrzystość.
Więcej materiałów pojawi się zapewne nad ranem, wrzucę je w komentarz. O to samo proszę innych, by nie dublować tematu i zachować przejrzystość.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie serial oglądał albo robił transmisje na tiktoku itp. ... ale i tak pewnie powie, że zasłabł.
Kolacje robił.
Ciekawe czy mieli zgodę na zablokowanie przeciwnego pasa ruchu, myślę, że nie bo musieliby na nim jakieś znaki ostrzegawcze ustawić, wychodzi na to, że przyczynili się. do tego karambolu.
Mental jak u butloszczocha. Jedziesz tak aby się móc w każdym momencie bezpiecznie zatrzymać i obserwujesz drogę. Wczoraj miałem delegację z roboty i zrobiłem 800km ze średnią prędkością 143 km/h. Bo kurwa były ku temu warunki
Dodaj wszędobylskie kamery, pomiary prędkości itd. czyli szeroko pojętą inwigilacje ale dalej możesz podniecać się "statystykami..." Ty wiesz wszystko.
ty jakis upośledzony jesteś? pierdolisz mi o kamerach a ja mówię o ilości wypadków. Zacznij jeszcze pisać że kaczyński lub tusk to to i tamto.
[ Dodano 2024-10-19, 13:55 ]
Problemem jest to że polacy nie umieją korzystać z autostrad. Myślą że to jazda jak po osiedlowej drodze, jazda na zderzaku, wjeżdżanie przed maskę przy zmianie pasa ruchu gdzie ty lecisz 140 a typ przy 90 wjeżdża przed ciebie, bo ON MUSI zmienić pas i przecież możesz zahamować w miejscu,
Masz rację co do kultury jazdy Polaków. Ale wciąż autostrady sa nabezpieczniejsza opcją jeśli chodzi o wypadkowość
wciąż autostrady sa nabezpieczniejsza opcją jeśli chodzi o wypadkowość
Też tak sądzę.
Ciekawe czy mieli zgodę na zablokowanie przeciwnego pasa ruchu, myślę, że nie bo musieliby na nim jakieś znaki ostrzegawcze ustawić, wychodzi na to, że przyczynili się. do tego karambolu.
Turor broni tirowców... Świat się kończy
Biegli przeanalizowali tachograf kierowcy TIR-a, który miał wjechać w samochody na południowej obwodnicy Gdańska. Z zapisu wynika, że ciężarówka jechała prawie 90 km/h na godzinę i nie hamowała przed wjechaniem w inne auta stojące w korku. Nieoficjalnie wiadomo, że 37-letni kierujący tłumaczył policjantom, że się zagapił.
Więcej na RDC: rdc.pl/aktualnosci/polska/karambol-s7-obwodnica-gdanska-kierowca-aresz...
Odkąd mam dzieci, staram się nie jeździć między zestawami. Moja rada na przyszłość jeśli już się zdarzy ze stoicie w takim zatorze na drodze i jest ryzyko, że ktoś się w was wpierdoli i nie ważne czy osobówka czy cokolwiek nie stójcie w osi pojazdu zatrzymujcie się blisko prawej bądź lewej strony jezdni tak jak do korytarza życia i kierownica skręcona tak by was wypchnęło na zewnątrz. Znajomy strażak mi o tym mówił, w skrajnych sytuacjach może wam to uratować życie.
Dobre, ale używajmy sygnału awaryjnego, aby ostrzec kierowcę za nami, taki sygnał jest dobrze widoczny nawet jak ktoś się zagapi w telefonie
A ty co, jakiś admin?
Piloci którzy blokuja wezel o znaczeniu krajowym przyczynili się ewidentnie, wrecz wspolpracowali z butloszczochem bo gdyby nie oni to o tej 23 noe byloby tam korka. Jechalem za takimi gamoniami i jezdza srodkiem ulicy nie pozwalając na wyprzedzenie mimo ze prowadzili waski zestaw, zamykaja nagle drogi. Mysla ze zolty kogut im pozwala byc bogami drogi.
Pierdolisz głupoty, robili swoją robotę, nie ich wina że kierowca pojazdu ciężarowego nie patrzył na drogę. Jakby taki pacan jak ty wpierdolil się w pojazd wielkogabarytowy bo oni nie wykonali swojej roboty dobrze to na kogo byś wtedy pierdolił? Na siebie na pewno nie bo ty wiesz najlepiej, pusty łeb
Już zamknęli butloszczocha który najechał na osobówki.
I co z tego, im powinni dopierdalać takie kary żeby sami się wieszali w celach czekając na sprawę. Jeżdżą skurwysyny przeładowanymi zestawami na oponach ze struktura gładzi na ścianie, chlew kurwa w kabinach bo typ ma do ojebanie 11 punktów więc nie ma czasu posprzątać... Tu powinni jebać i kierowcę i firmę, tyle w temacie.
Popieram, niech jadą nawet 600 km/h — ile tylko lokomotywa da! Oczywiście w tunelu na szynach lub maglevie.zwiększyć limit prędkości do 200 h szczeglnie dla butloszczochów ,,będzie weselej
Za mały ułamek kasy która idzie na autostrady można by zbudować sieć szybkich kolei. Ale nie, bo Gazprom by nie zarobił.
Z jebaniem kierowcy to nie tak prędko — butloszczoch szcza w butlę nie dlatego bo lubi, ale bo jak się zatrzyma to obrobi 10 punktów nie 11, szef go wywali i weźmie innego.I co z tego, im powinni dopierdalać takie kary żeby sami się wieszali w celach czekając na sprawę. Jeżdżą skurwysyny przeładowanymi zestawami na oponach ze struktura gładzi na ścianie, chlew kurwa w kabinach bo typ ma do ojebanie 11 punktów więc nie ma czasu posprzątać... Tu powinni jebać i kierowcę i firmę, tyle w temacie.
Niby są kontrole, analiza tachografów, itd — ale w praktyce taniej wychodzi łapówka niż wymiana opony. I tu jest źródło problemu.
Jako ekspertka siedząca całe życie na dupie przed kompem, mam na to bezbłędne lekarstwo: złapanemu butloszczochowi na łysych oponach proponujemy: albo normalnie płacisz karę, albo pomożesz nam łapać złych policajów: jak cię ponownie złapią, proponujesz łapówkę; jeśli cię chcą za to aresztować — tu masz papier i kontakt do organizatora akcji; jeśli policaj łapówkę przyjmie to dajesz nam nagranie z ukrytej kamery. Od razu się poprawi!
Inny bezbłędny i genialny pomysł: butloszczoch ma co dwie godziny robić postój przynajmniej X-minutowy. To można sprawdzić na tachografie. Oprócz tego że wysika się do tojtoja albo w krzaki a nie butelki, dupa i oczy mu odpoczną.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów