Matthew Hurstowi oszczędzono kary więzienia, ale zakazano mu posiadania zwierząt przez okres 10 lat.
Matthew Hurstowi oszczędzono kary więzienia, ale zakazano mu posiadania zwierząt przez okres 10 lat.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miejsce psa jest na dworze, a nie w domu. Tylko jebani zoofile i ludzie psychicznie spierdoleni, dla których pies jest więcej wart niż człowiek, trzymają zwierza w domu.
Tacy jak ty są mniej warci od obsranego kibla.
Miejsce psa jest na dworze, a nie w domu. Tylko jebani zoofile i ludzie psychicznie spierdoleni, dla których pies jest więcej wart niż człowiek, trzymają zwierza w domu.
każdy normalny człowiek trzyma psa w domu.. tylko wiesnicy trzymają je w budach
To ja wolę być wieśniakiem niż żyć ze zwierzętami pod jednym dachem, no ale to chyba kwestia poczucia higieny. To może świnie i krowy też powinno sìę trzymać w mieszkaniu żeby uchodzić za "normalnego człowieka"?
A video to on sam nagrał i wyłożył w sieć żeby później dostać karę? Co za debil
No raczej nie wygląda na osobnika skalanego intelektem.
nie koniecznie się zgadzam z tobą, ale coś w tym jest że największe patusy zawsze mają syf w domu, kilkoro dzieci i kilka zwierząt. A potem płaczą, że nie wystarcza im kasy do końca miesiąca bo przecież 3 kotki, dwa pieski, 4 papużki i dwie świnki morskie potrzebują zjeść tyle samo co dzieci.
Normalni ludzie, którym pies nie jest potrzebny w określonym, uzasadnionym celu (ochrona domu, polowania, psie zaprzęgi itd.) nie posiadają psów. Więc 90% psiarzy jest zjebana. Wśród kociarzy jeszcze więcej, bo raczej rzadko kto obecnie trzyma kota, żeby mu polował na szkodniki.
A sam pchlarz chyba specjalnie się zjebał na te panele, patrząc na siedzącego tuż obok właściciela i nie przestał nawet jak ten już zareagował. Faceta debila nie popieram, ale rozumiem, za takie coś kara się należała, chociaż na pewno bym tego nie nagrywał.
Właśnie wyobraziłem sobie blok 12 piętrowy a w koło niego tyle bud ile mieszkań... pierdolnij ty się w ten durny wiejski łeb, nie zarażaj wieśniackim myśleniem normalnych ludzi, siedź tam i wypierdalaj kartofle polane smalcem popijając mlekem, słuchając przy tym zenka martyniuka czy inne gówniane disco polo... a kibel masz w domu czy też na "dworze" ?
Reasumując punk widzejia zależy od punktu siedzenia i nie bedzie tutaj konsensusu pomiędzy zwolennikami i przeciwnikami. To tak jak Hindus sra tam gdzie mu się za chce i z jego perspektywy jest to ok i nie widzi w tym nic złego bo tak jest wychowany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów