📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie surowość a nieuchronność kary wpływa na potencjalnego złodzieja, gwarantuje że gdyby każdy miał prawo i obowiązek złapanego na gorącym uczynku delikwenta ostro publicznie ponapierdalać jakimś bejzbolem ilość takich wykroczeń dramatycznie by spadła.
Ja się pytam kiedy sadistic za to spętanie w ich serwerowni o przepustowości 512 kb/s poniesie konsekwencje?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów