Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PieronJasnySzlag 2019-05-09, 23:32 2
Jego styl to Jajami O Mate!

A tak serio to strasznie się tu spinacie. Koleś w życiu ma przejebane jak ja pierdole ale nie załamał się, nie popełzał wyskoczyć z okna tylko zapierdala na treningi i coś robi ze swoim ciężkim życiem. Mam do niego więcej szacunku niż do zdrowo urodzonych ale zapuszczonych na kaleke.
Zgłoś
politetrafluoroeten 2019-05-09, 23:36
krasnal_hałabała napisał/a:

To jest ośmieszanie osób niepełnosprawnych, każdy ma inne atuty, jeśli jesteś wątły fizycznie nie musisz być wielkim wojownikiem noszącym miecz, twoją bronią będzie umysł a taki potrzebuje osełki w postaci książek. Ale lepiej jest... kurwa nawet nie chcę mi się tego komentować, to nie jest ani śmieszne ani chwalebne a jedynie przykre i żałosne...

Dokładnie to miałem napisać. Mając takie warunki fizyczne mógłby nauczyć się zajebiście śpiewać, nawet malować, programować, robić grafiki komputerowe, grać w gry, pisać, etc. A tak na siłę robią nie wiadomo co. Na miejscu tych dziewczyn to by mi chyba żenuncjometr wyjebało, chyba, że miały zapłacone za odwalanie szajsu.
Zgłoś
Nattttsjel 2019-05-09, 23:47 2
Ciekawe, czy jak sie podciera to tez tak skacze i szoruje dupskiem po kafelkach
Zgłoś
Natalija_123 2019-05-09, 23:47
Próba udowodnienia, że potrafi się ruszać.
Zgłoś
LuzaQ 2019-05-09, 23:50 1
Zgłoś
Biała_pała 2019-05-10, 0:08
Japoński wf. W kempo wyrąbali by go przez okno w dniu, w którym "przyszedł" się zapisać
Zgłoś
H................l 2019-05-10, 0:23 2
Stanął mi,
Zgłoś
ProVVe 2019-05-10, 0:58 1
Nie mogę oglądać takiej żenady... Sory, ale to jest dla mnie kurwa kpina... Niech mu jeszcze piłkę do kosza dadzą i namawiają do wsadów... Zwykły człowiek nie robi na siłę z siebie hmm ćwoka...
Zgłoś
djoshin 2019-05-10, 1:07 2
W czasach trzeciej rzeszy byłby karmą dla świń Goeringa
Zgłoś
Gaiseric 2019-05-10, 1:19 4
Buahaha ale pajacada

Walkę z kadłubkiem kończy się tak:

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
kulawiec 2019-05-10, 1:34
Bez sensu. Do tej branży brak chłopakowi predyspozycji. Jak. Coś spektakularnego to człowiek kula armatnia. A jak przyziemne, to kontroler instalacji ściekowej.
Zgłoś
gienia777 2019-05-10, 1:42
Pomijając technikę, którą reprezentuje- bo pewnie chujowa ;x ale mam szacunek do takich ludzi, ktorzy mimo tak wielkich przeszkod osiagaja coś co chcą
Zgłoś
Gimelord 2019-05-10, 2:39
Niedługo będzie nowy karate kid z nim w roli głównej. Zobaczycie.
Zgłoś
Gambi 2019-05-10, 5:28
de_sade napisał/a:

Nie chcę być nazbyt górnolotny, ale to jest dowód na upadek europejskiej cywilizacji, całkowite oderwanie od rzeczywistości i skrajne zakłamanie w imię "dobra".

Nie jesteś. Jesteś po prostu przygłupem jak 3/4 komentujących wyżej.

Zrobili niepełnosprawnemu chłopakowi imprezę... i dojebaliście do tego te swoje ideologie i pokazaliście jakimi gierojami nie jesteście. Srał was pies.
Zgłoś
Gregori1 2019-05-10, 6:58 13
Gdzieś to już widziałem

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem