Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
corpo_kills_me 2019-05-10, 7:18
politetrafluoroeten napisał/a:

Dokładnie to miałem napisać. Mając takie warunki fizyczne mógłby nauczyć się zajebiście śpiewać, nawet malować, programować, robić grafiki komputerowe, grać w gry, pisać, etc. A tak na siłę robią nie wiadomo co. Na miejscu tych dziewczyn to by mi chyba żenuncjometr wyjebało, chyba, że miały zapłacone za odwalanie szajsu.

A przeszła przez twój mózg myśl, że może....
to było właśnie jego marzenie a nie programowanie czy śpiewanie?
Po prostu jara się sztukami walki i dzięki temu się nie poddał i ma kochających ludzi wokół siebie którzy mu zorganizowali taki event.
Zgłoś
devonisch 2019-05-10, 8:11 1
ale fajne dupy
Zgłoś
polakwrocek 2019-05-10, 8:55
Chcę zobaczyć jak robi kopa z wyskoku.
Zgłoś
de_Sade 2019-05-10, 9:39
Gambi napisał/a:

Nie jesteś. Jesteś po prostu przygłupem jak 3/4 komentujących wyżej.
Zrobili niepełnosprawnemu chłopakowi imprezę... i dojebaliście do tego te swoje ideologie i pokazaliście jakimi gierojami nie jesteście. Srał was pies.

Widzę, że poza wyzwiskami nie stać Cię na jakąkolwiek refleksje. Choć nie, jest jedna "Zrobili niepełnosprawnemu chłopakowi imprezę...". Na tej zasadzie gdy kopną kogoś w dupę, to dochodzi do spotkania wyrobów przemysłu tekstylnego z obuwniczym. Proszę Cię- włącz myślenie!
Zgłoś
neo2pro 2019-05-10, 9:43
Ja go widzę w pice nożnej. Takie jebnięcie, że piłka pęka, siatka rwana, a bramkarz wyląduje u lekarza
Zgłoś
Seavitia 2019-05-10, 9:43 2
korpo_kills_me napisał/a:

Po prostu jara się sztukami walki i dzięki temu się nie poddał i ma kochających ludzi wokół siebie którzy mu zorganizowali taki event.

jarac moze sie czymkolwiek - sek w tym, ze niewazne ile czasu "poswieca" na treningi - i tak zawsze - absolutnie zawsze, bedzie chojuwy.. I nie zmieni tego nic. A wszelkie "treningi" sa tu o kant dupy potluc, bo osobnik i tak nie wykona niczego innego, niz pare podryow - ktore ze sztukami walki nic nie maja i nie beda mialy wspolnego.

To nie jest piekne, on i jego rodzinca NIE sa godni podziwu - zrobili zalosne show z kaleki, ktory tak naprawde gowno potrafi, bo majac przylepione dlonie do ramion i bezuzyteczne nogi, innego efektu tu nie moze byc.
Zgłoś
MadDave 2019-05-10, 10:20 2
korpo_kills_me napisał/a:

Ale marzenie o czym? O zostaniu słynnym karateką bez rąk i nóg? Nawciskali typowi do głowy że nie ma barier i widocznie w to uwierzył. Jak wielkim skurwysynem trzeba być żeby odjebać taką szopkę i wmówić niesprawnemu gościowi że jest wojownikiem. Jeszcze te dziewczyny które się podkładają ... W ich spojrzeniu widać takie zajebiste zażenowanie tą całą sytuacją że to wykracza poza skalę.

Co on sobie myśli jak ogląda potem takie nagranie w necie? Jeśli przepełnia go duma i chęć przekraczania kolejnych barier to ewidentnie jest z nim coś nie tak.

Aż mi się przypomniała sytuacja z życia- mam kolegę który zajebiście nie potrafi w humor i jego ambicją jest zostać standuperem. Jego występy są... no powiedzmy że złe. Wiele osób tłumaczy mu żeby może poszukał czegoś innego ale jest garstka chujków którzy go wręcz napędzają na dalsze wygłupy i on się ich słucha niczym piesek. Szkoda mi gościa bo widzę że robi z siebie pośmiewisko ale jest pod tak silnym wpływem swoich "doradców" że nic nie da się z tym zrobić. A potem muszę wsłuchiwać jego żali jak to się ludzie z niego śmieją a nie z jego poczucia humoru.
Tu jest pewnie podobnie.
Zgłoś
forshow 2019-05-10, 10:26
W tagach brakuje jedneo slowa... kabaret.
Zgłoś
RyszardPetru 2019-05-10, 10:47
de_sade napisał/a:

Nie chcę być nazbyt górnolotny, ale to jest dowód na upadek europejskiej cywilizacji, całkowite oderwanie od rzeczywistości i skrajne zakłamanie w imię "dobra".

Lepiej bym nie odpowiedział. Nie możesz być kim chcesz. To bajki dla wariatów. Dla mnie pokaz żenujący.
Zgłoś
wójt 2019-05-10, 10:51
Jim petarda naprawde istnieje
Zgłoś
Kisiu07 2019-05-10, 11:07
Abraxus napisał/a:

We trzy nie mogą mu dać rady?
Sam bym mu grubo wpierdolił.
Złapał bym go za to kacze skrzydełko i nałożył z garści po ryju.

To do dzieła bo jak narazie to wpierdalasz ojca dzidę xD
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2019-05-10, 11:56
Najbardziej frapuje mnie jego codzienne życie i podstawowe funkcjonowanie. Musi być baardzo trudne.
Jak on się podciera? Jak drapie po jajkach?

Straszne. Poprawność polityczna na ogromnym poziomie.
Oczywiście mówimy o zjawisko humanizmu również, pojęciu nieznanym 90% komentujących pryszczatych nastoletnich wąsaczy tutaj.

Mimo wszystko lekka przesada z tym show.
Zgłoś
prawda 2019-05-10, 12:20 1
co to kurwa jest
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-05-10, 12:48
Z karate nie ma to nic wspólnego ale prawdopodobnie opłaca się i daje zarobić wizerunkowo dla szkółki.
Zgłoś
MalcolmX 2019-05-10, 13:13
I to jest źle zrozumiana demokracja, czyli wszelkie fanaberie i zachcianki dowlonej mniejszości mają obowiżek być akceptowane a nawet chwalone i podziwiane przez większość. Druga sprawa to według tego modelu masz prawo być np. najlepszym judoką wśród rudych... jest już? a to śród rudych i zezowatych... jest już? to wśród rucych, zezowatych kadłubów z nibyrączką i nibynóżką... no i jesteś. Choćby i mistrzem świata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem