KSW zaciera ręce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wyjałby kutasa i zaczął walić na wizji przy tych wszystkich ludziach, zrobiłby większe wrażenie i rozgłos a nie cegłu łamie i udaje bruce lee karate mistrza
hahahha tak mnie rozjebał że sam spadłem z łóżka
Minęło z 5 minut, a ja się jeszcze smieję
o jebany. To tak jak z moim waleniem konia gdy mnie mama przyłapała, wszyscy patrzą sie zniesmaczeni a ja i tak musiałem dokończyć
Większe show zrobił by Kazik pożeracz szerszeni
Ma talent skubany mnie rozbawił. Ja bym go puścił dalej, bo jestem ciekaw co zaprezentowałby w następnym numerze może z bani ścianę by przebił. Zabrali widzom prawdziwego fachowca
tak a propo Ci dwaj też nieźli byli
Dupa apud
Tur napisał/a:
Ma talent skubany mnie rozbawił. Ja bym go puścił dalej, bo jestem ciekaw co zaprezentowałby w następnym numerze może z bani ścianę by przebił. Zabrali widzom prawdziwego fachowca
Nie byli...
xiro napisał/a:
Karły są takie zabawne zrób fikołka!
Przecież to jest fejk jak jasny chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów