Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumiem jak można być posiadaczem kota, przecież to tak kurwi i zero pożytku (:
O, to dokładnie tak samo jak Ty
Nie rozumiem jak można być posiadaczem kota, przecież to tak kurwi i zero pożytku (:
Jak zero? Kot potrafi umyć podłogę, ugotować obiad i zrobić zakupy.
To kotka.
Trójkolorowe są wyłącznie samice.
też tak kiedyś myślałem, ale to nie prawda. Zdarza się, że kot może być trójkolorowy. Jak byłem ze swoim u weta i pytałem się czy widział kiedyś to powiedział, że przez 20 lat raz widział. Jak zgooglujesz sobie to ostatnio prowadzili badania szansa jest 1/3000 .
Bywają również samce. Świadczy to wtedy o anomalii genetycznej.
Ja widziałam kota o 5 kolorach, a obok leżały puszki po sprayu.
też tak kiedyś myślałem, ale to nie prawda. Zdarza się, że kot może być trójkolorowy. Jak byłem ze swoim u weta i pytałem się czy widział kiedyś to powiedział, że przez 20 lat raz widział. Jak zgooglujesz sobie to ostatnio prowadzili badania szansa jest 1/3000 .
Nie każdy weterynarz się zna. Kiedyś znajoma pokazała mi kocura, który do niej przyszedł. Typowy dachowiec. Powiedziałem, że to kotka, ale nie, bo weterynarz badał i to kocur i takie tam pierdoły. Była mocno zdziwiona, gdy kocur się okocił w pościeli w szafie
Nie każdy weterynarz się zna. Kiedyś znajoma pokazała mi kocura, który do niej przyszedł. Typowy dachowiec. Powiedziałem, że to kotka, ale nie, bo weterynarz badał i to kocur i takie tam pierdoły. Była mocno zdziwiona, gdy kocur się okocił w pościeli w szafie
Zdziwiłbym się jakby u was na tym zaporożu ktokolwiek się na czymś znał. Weterynarz kupił dyplom na bazarku i kosi kasę na odbieraniu porodów małych banderków. A że chuja się zna i nic nie widzi, bo jest non stop najebany bimbrem, to ... i tak nikt się nie przejmuje, że nie wszystkie przeżywają.
Zdziwiłbym się jakby u was na tym zaporożu ktokolwiek się na czymś znał. Weterynarz kupił dyplom na bazarku i kosi kasę na odbieraniu porodów małych banderków. A że chuja się zna i nic nie widzi, bo jest non stop najebany bimbrem, to ... i tak nikt się nie przejmuje, że nie wszystkie przeżywają.
Nie każdy brał papier na ojca niechcianego dzieciaka żydowskiego polskiej Żydówki z PekaeSa i ruSSkiego menela z moskiewskiego metra, jak twój stary i dziadek. Masz jakieś zdjęcia z palonych stodół z Żydami? Na pierwszym planie stara z zapałkami?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów