📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wygląda to po prostu jakby miał niewładne tylne łapy i tak sobie radził.
I to jest materiał godny tego portalu. Obcięło tylko zakończenie, jak ktoś strzela do siersciucha ze śrutowki.
Karkus napisał/a:
To kotka.
Trójkolorowe są wyłącznie samice.
Bywają również samce. Świadczy to wtedy o anomalii genetycznej.
Normalka, jak się zapierdoli dobrze zderzakiem w dupsko, to potem zawsze tak srają. Po prostu ktoś kotkę jebnął i teraz ma sztywne łapska.
inzGamon napisał/a:
Bywają również samce. Świadczy to wtedy o anomalii genetycznej.
Kot elgiebete?! No ja pierdole.
psotna_cipka napisał/a:
I to jest materiał godny tego portalu. Obcięło tylko zakończenie, jak ktoś strzela do siersciucha ze śrutowki.
A nastepnie jak strzela do Ciebie z ołowiu co to by był za film. Rozmarzyłem sie
Netrunner napisał/a:
A nastepnie jak strzela do Ciebie z ołowiu co to by był za film. Rozmarzyłem sie
Szkoda ołowiu. Strzelanie z gumy od majtek by tu pasowało.
Juzwa napisał/a:
Nie. Po prostu gen dodatkowego umaszczenia jest zapisany w chromosomie X, potrzeba dwóch różnych takich genów (czyli dwóch chromosomów X) aby uzyskać trzeci kolor (baza + dwa kolory łat).„Bywają również samce. Świadczy to wtedy o anomalii genetycznej. ”
Kot elgiebete?! No ja pierdole.
Zaś płeć jest ustalana przez mały fragment kodu, nazywany SRY, znajdujący się zwykle na chromosomie Y ale czasem źle się skopiuje i zdarzy się na X. Wtedy mamy samca z XX.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów