W Karate Kyokushin zabronione są takie uderzenia nogą ( z wyskoku ) ( patrz czerwona flaga podniesiona w gorę) wiec przeciwnik nie musi trzymać takiej gardy, niespodziewał się takiego uderzenia dlatego go nie zblokował, znockautowany jest w tym przypadku zwycięzcą Specjalnie zrobiłem tutaj konto, żeby wam to wytłumaczyć znawcy sztuk walk
No to ja specjalnie dam swój pierwszy post żeby wytłumaczyć że byłem na tych zawodach i zawodnik który znokautował wygrał a takie kopnięcie jest dozwolone w semi i full contact w karate kyokushin...
2-czerwona i białą flaga oznacza zawodników. Jak zauważycie nokautujący miał czerwoną wstęgę na biodrach, a przeciwnik żadnej czyli białą. Siedzowie znajdujący się po rogach maty unoszą flagi zawodnika który wg nich wygrał pojedynek.
@hejcior Jeśli liczyć biały pas to tak, jest to 4 stopień
Egzamin na 10 kyu dopiero daje pełne prawo do noszenia białego pasa.
W Karate Kyokushin zabronione są takie uderzenia nogą ( z wyskoku ) ( patrz czerwona flaga podniesiona w gorę) wiec przeciwnik nie musi trzymać takiej gardy, niespodziewał się takiego uderzenia dlatego go nie zblokował, znockautowany jest w tym przypadku zwycięzcą Specjalnie zrobiłem tutaj konto, żeby wam to wytłumaczyć znawcy sztuk walk
Tłumaczenie do chuja nie podobne możesz już usunąć konto
a gówno prawda bo do pomarańczowego poczytaj troche
Tłumaczenie do chuja nie podobne możesz już usunąć konto
Kurwa jak patrze na to, to mnie oczy bolą. Sam trenuje i biały pas masz, jeżeli nie zdawałeś żadnego egzaminu. Na 10 kyu jest czerwony lub pomarańczowy teraz, czyli pierwszy egzamin. Kiedyś były tylko czerwone pasy z czarnymi belkami. Później jest niebieski, niebieski z pagonem, żółty, żółty z pagonem itd.
pierdolicie głupoty ze głowa boli znawcy kyokushin a pewnie wszyscy z kai i walcza w semi kontak lub chuj wie w czym
Walczą? Pewnie w kata ganiają sobie i myślą, że to coś ma związek z walkami i się podniecają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów