Młody chłopak z Włocławka pokazuje jak to się robi. Całość skończyła się po kilku sekundach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hejcior napisał/a:
Żółty pas to 4 stopień w kyokushin o ile się nie mylę? Ładne kopnięcie muszę przyznać.
Zółty to czwarty kyu, a stopnie liczy się od 10 w dół, czyli żółty bez pagonu to piąty stopień
Maciegowski napisał/a:
@hejcior Jeśli liczyć biały pas to tak, jest to 4 stopień
Tylko że to kyokushin.
Zachar22 napisał/a:
W Karate Kyokushin zabronione są takie uderzenia nogą ( z wyskoku ) ( patrz czerwona flaga podniesiona w gorę) wiec przeciwnik nie musi trzymać takiej gardy, niespodziewał się takiego uderzenia dlatego go nie zblokował, znockautowany jest w tym przypadku zwycięzcą Specjalnie zrobiłem tutaj konto, żeby wam to wytłumaczyć znawcy sztuk walk
No nie bardzo, bo sędzia z flagą w tej walce nie podniósł jej, tylko sędzina w walce obok.
nie chce mi się z wami kłócić, ale bylem takze na takich zawodach, kolega mial identyczna sytuację ( to samo kopnięcie) i został zdyskwalifikowany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów