📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pewnie jak chlał, to zaciągnął z rękawa
dzięki Ci panie, przypomniałeś mi historię pewnego pijaczka z miasteczka urodzin mojego ojca - gość napierdalał się równo z latarniami, miał tak zdenaturowany mózg, że jak kiedyś z bratem szliśmy na imprezę do znajomej, to spotkaliśmy Bogdana (nie, nie Bongmana), który szedł w czymś przypominającym japońskie kimono, powiedział, że wraca od swojego sensi. Po czym zajebał w znak drogowy, złożył ręce jak do modlitwy, ładnie się nam ukłonił i poszedł w swoją stronę
Fajna dupeczka pod koniec
C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
złośliwość rzeczy martwych odcinek II ,, pokonany przez latarnie"
Podobny wariat mieszka w miejscowości blisko mnie, koleś kiedyś trenował sztuki walki, i fakt faktem umie te kocie ruchy ale że coś mu siadło na głowe i podobnie chodzi napierdala się ze znakami, lampami, słupami czymkolwiek twardym. Pomimo tego, że jest ułomny ludzie do niego nie startują bo jak opowiadali ktoś mu przeszkodzi w starciu z wrogiem (wyżej opisany słup, znak) to potrafi ładnie przypierdolić po czym grzecznie w naszym kierunku skinie głową i odejdzie dalej napierdalać słup. Ot taka sytuacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów