Bardzo dobrze poleciało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Bardzo dobrze poleciało
Zawsze znajdzie sie ofiara losu, ktora np wbiegnie pod przewracajace się drzewo, lub spadajacy z nieba przedmiot. Niby moze uciec wszedzie, ale pobiegnie akurat TAM.
ZaSwojePiję napisał/a:
Zawsze znajdzie sie ofiara losu, ktora np wbiegnie pod przewracajace się drzewo, lub spadajacy z nieba przedmiot. Niby moze uciec wszedzie, ale pobiegnie akurat TAM.
jakieś wspomnienia/trauma z dzieciństwa?
Dziecinstwo pamietny rok 1981 nie obejzalem teleranka , do zeczy
Strzelalo sie z karbidu do litrowej puszki po emulsyjnej farbie w dnie puszki przebijalo sie
dziurke do srodka karbid i polewalo sie woda i zamykalo sie wieczko on karbid wytwarzal acetylen kladlo sie
puszke na ziemi stawalo noga i przy dziurce podpalalo sie zapalka i huk glosny i dekiel lecial na pare metrow
tak mona w kolko ale raz zalalismy i tam szumialo i kazy sie bal podpalic w koncu jak ktos podpalil jak chuklo
Wspaniale dziecinstwo lat 1980 siatych .
Strzelalo sie z karbidu do litrowej puszki po emulsyjnej farbie w dnie puszki przebijalo sie
dziurke do srodka karbid i polewalo sie woda i zamykalo sie wieczko on karbid wytwarzal acetylen kladlo sie
puszke na ziemi stawalo noga i przy dziurce podpalalo sie zapalka i huk glosny i dekiel lecial na pare metrow
tak mona w kolko ale raz zalalismy i tam szumialo i kazy sie bal podpalic w koncu jak ktos podpalil jak chuklo
He he, uśmiałem się.
macius2232 napisał/a:
Dziecinstwo pamietny rok 1981 nie obejzalem teleranka , do zeczy
Ja dokładnie w ten sam sposób strzelałem w latach 90., ale jako źródło wody używaliśmy spryskiwacz od płynu do szyb.
To na filmie to raczej zwykła petarda.
Jakiś nowy program kosmiczny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów