Dysgrafia to niezdolność pisania to po pierwsze po drugie to sie nazywa dysortografia lub w innych kręgach kretynów zwanych psychologami dysleksja. Ogólnie nazywa się to lenistwo debili co nie chcieli się przyłożyć do nauczenia się poprawnego pisania wyrazów i chodzący po lekarzach, żeby dostać jebane zaświadczenie odnośnie błędnego pisania wyrazów prostych jak drut na poczet matury. Nooo ale popierdoleni psychologowie wyszli na przeciw i stwierdzili taką ułomność dla debili. Połamali by na was wieszak matka z ojcem pisali byście gimbusy jebane dyktanda w domu wieczorem i od razu zniknął by problem ortografii.
Najbardziej mnie rozpierdala taka hipokryzja. Gówno prawda to co piszesz. Przyganiał kocioł garnkowi. "Zniknąłby" w tym znaczeniu pisze się razem, jest to jedyna poprawna forma. "Naprzeciw" również pisze się razem. Widzę, że niewiele ci brakuje do tego grona... a nie będę ciebie cytował, bo nie mam zamiaru nikogo obrażać. Także doucz się kolego, a potem dopiero poprawiaj innych.
Najbardziej mnie rozpierdala taka hipokryzja. Gówno prawda to co piszesz. Przyganiał kocioł garnkowi. "Zniknąłby" w tym znaczeniu pisze się razem, jest to jedyna poprawna forma. "Naprzeciw" również pisze się razem. Widzę, że niewiele ci brakuje do tego grona... a nie będę ciebie cytował, bo nie mam zamiaru nikogo obrażać. Także doucz się kolego, a potem dopiero poprawiaj innych.
To nie zmienia faktu, że większość przeglądarek w dzisiejszych czasach ma wbudowane słowniki, więc to i tak jest lenistwo ze strony dysortokartografika / dyslektyka, że nie chce im się uruchomić takiego słownika w przeglądarce i z łaski swojej poprawić kilka napisanych błędów, chociażby, w treści posta.
Po obejrzeniu tego filmiku triki z kartami nie robią na mnie większego wrażenia
a sobie cytuj jak uważasz mam na to wyjebane razi mnie że w prostych zdaniach dokonuje się tylu błędów czyżbyś był jednym z debili dyslektyków ( mam wyjebane że powiesisz na mnie psy ) i odpierdol się ze stwierdzeniem że zdania nie zaczyna się od litery "A".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów