takie tam ,łatwe triki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
każdy byle krupier to robi
Killing first born man...
i co w tym trudnego?
up gordon_gekko
nie rozómię, dlaczemó fszystzy siem czepiajom buenduf ortograficznyh. pszeciesz jest cos takiego, jak dysgrafia, prawda?
nie rozómię, dlaczemó fszystzy siem czepiajom buenduf ortograficznyh. pszeciesz jest cos takiego, jak dysgrafia, prawda?
whoever85 napisał/a:
up gordon_gekko
Dysgrafia to niezdolność pisania to po pierwsze po drugie to sie nazywa dysortografia lub w innych kręgach kretynów zwanych psychologami dysleksja. Ogólnie nazywa się to lenistwo debili co nie chcieli się przyłożyć do nauczenia się poprawnego pisania wyrazów i chodzący po lekarzach, żeby dostać jebane zaświadczenie odnośnie błędnego pisania wyrazów prostych jak drut na poczet matury. Nooo ale popierdoleni psychologowie wyszli na przeciw i stwierdzili taką ułomność dla debili. Połamali by na was wieszak matka z ojcem pisali byście gimbusy jebane dyktanda w domu wieczorem i od razu zniknął by problem ortografii.
przecinków nie stawiasz Pan, a innych pouczasz? ps powinieneś napisac zniknąłby, a nie zniknął by:) życze miłego dnia. nie napinam sie i nie mam zamiaru nikogo pouczać.
whoever85 napisał/a:
przecinków nie stawiasz Pan, a innych pouczasz? ps powinieneś napisac zniknąłby, a nie zniknął by:) życze miłego dnia. nie napinam sie i nie mam zamiaru nikogo pouczać.
buahahha wiedziałem że do przecinków ktoś się przypierdoli ... proszę cię pisz zatem ówarzam, lóbie, kórwa, hój... a wyprowadzę cię z błędu wejdź na słownik i zobacz że zniknął by / zniknąłby są forami poprawnymi ale Pan chyba również miał papier na "debilizm ortograficzny".
false cut, niektóre łatwe do nauki nawet dla osób upośledzonych ruchowo.. wiem bo sam się zdołałem nauczyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów